Advertising,  Casa si gradina

Pompe pentru gradina

shop_einstal_blog_cuibusOdată cu venirea primăverii mulți români încep să se pregătească pentru lucrările din grădină. Chiar dacă mediul rural e tot mai îmbătrânit, noile generații își doresc un loc unde să se retragă din orașele aglomerate și poluate. Astfel terenurile nelucrate încep să se transforme în grădini tot mai mecanizate și mai profitabile. Încet dar sigur se trezesc și românii, deoarece văr că nu mai găsesc produse de calitate nicăieri, în piețe e plin de samsari, iar la supermarket e prin de produse importante de o calitate îndoielnică și cu un gust fad.

Pentru a obține niște recolte sănătoase trebuie pregătit terenul foarte bine și să avem răsaduri sănătoase. Desigur apa este esențială pentru a avea o grădină îngrijită și uneori acest lucru este mai greu de obținut dacă nu avem fântână sau aă de la rețea trebuie s folosim diverse mașinării pentru a aduce apa la suprafață pentru culturile noastre, în special în perioada de secetă. Se pot folosi hidrofoare, dar și pompe submersibile pentru gradina. Pe site-ul shop-einstal.ro găsiți o mulțime de produse utile pentru casa dumneavoastră, începând cu

Pompa submersibila economy X 100 cu surub are ca domeniu de utilizare pomparea apei curate si fara particule abrazive dintr-un put,fantana sau vas tampon in diverse aplicatii de uz domestic, alimentare cu apa a microintreprinderilor si mici sisteme de irigatie in agricultura si horticultura.

Aceasta poate functiona in regim hidrofor adaugandu-se la sistemul de instalare al pompei un vas expansiune, presostat, manometru.

Din aceiași categorie mai putem găsi și Accesorii rezervoare vase expansiune hidrofor, Automatizari si accesori pompe-hidrofoare, Grupuri de pompare ape curate, Hidrofoare cu adancimea de aspiratie 9 metri, Hidrofoare cu ejector aspiratie 30 metri, Pompe ape murdare cu tocator, Pompe hidrofor aspiratie 30 metri, Pompe hidrofor aspiratie 9 metri, Pompe pentru ape pluviale si reziduale, Pompe pentru ridicarea presiunii apei, Pompe piscina, Pompe recirculare apa incalzita, Pompe submersibile cu convertizoare de frecventa, Pompe submersibile pentru ape curate in sistem hidrofor, Vase-Butelie pentru pompe si hidrofoare. Tot pe acest site mai puteți găsi și obiecte pentru aer condiționat, apometre, armături, boilere, calorifere, centrale termice, dispozitive electrice, încălzire prin pardoseală, pompe și hidrofoare, puffere, sisteme de filtrare, sisteme panouri solare, țevi și fitinguri.

Adresa Shop Einstal este: București sector 3, Sos. Mihai Bravu Nr. 520-530 vis-a-vis Petrom. Programul de lucru este: Luni-Vineri 9am-18pm, Sambata 9-14, Duminica închis. Dacă nu sunteți din București puteți face comenzi online foarte ușor și rapid în doar 6 pași:Pas 1: Optiuni comanda, Pas 2: Date cont & facturare, Pas 3: Date livrare, Pas 4: metode de livrare, Pas 5: Metoda de plată, Pas 6: Confirmare comandă.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments