Pregatiri de primavara

logo4Primăvara este la ușă și trebuie primită în casele și curțile noastre în curățenie. Vă amintiți cum se obișnuia înainte de sărbătorile de Paști ca locatarii blocurilor să iasă în împrejurimea lui și să facă curățenie, să dea copacii cu var, totul arăta impecabil și curat. Cred că și acest fapt mă determina să iubesc primăvara. Acum parcă lucrurile s-au schimbat și nu se mai pune accept pe acest fapt, lumea este mai mult interesată de ea și prea puțin de ceea ce o înconjoară.

Eu m-am mutat la curte de aproximativ 3 ani de zile și copăceii din grădină au început să înflorească. E un sentiment minunat. Anul acesta m-am gândit să investesc puțin timp și bani pentru a amenaja curtea și grădina așa cum trebuie, am lăsat acest fapt pe ultimul loc dar este cazul să reamenajez grădina din prag de primăvară. Doresc să montez pavele în locul pietrișului existent. Pavelele îmi oferă posibilitatea să creez designul pe care mi-l doresc, să folosesc culorile potrivite curții mele, au o rezistență bună de-a lungul timpuli și în plus de pot monta foarte ușor. În evetualitatea în care unele pavele se strică sau se deteriorează, le pot schimba foarte ușor fără a face prea mare deranj. Acestea sunt doar o parte din calitățile pavelelor dar cel mai important este faptul că sunt foarte accesibile pentru orice buzunar, au un preț convenabil.

Am căutat pe internet un design mai deosebit pentru curtea și grădina mea și cred că vă puteți inspira și voi din Grădina Veselă.

Eu nu am ales niște pavele simple pentru grădina mea ci am ales unele cu o formă deosebită și o culoare pe măsură.index Am ales pavelele Cerc și stea de culoare gri și roșu de la pavconsult.ro. Aici am avut o gamă largă de unde am putut să îmi alege ce este mai potrivit pentru grădina mea spre deosebire de alte companii în domeniu.

Grădina mea are acum un pavaj unic, ideal cum nu m-am gândit vreodată că aș putea să am cu o investiție minimă.

(Visited 26 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments