Print si cersetor

donatii_pentru_U_asr1919_sepcile_rosii_Universitatea_Cluj-Steaua_bucuresti_cuibus_blogAstăzi vom asista la un meci dintre un prinț cu blană marca fecali și un Spirit Universitar – UNIVERSITATEA CLUJ, care este cu un picior în groapă. Chiar dacă toți ne consideră victime sigure, adevăratul meci se va da pe teren (sper)! Nu știu dacă vom reuși să facem față cu juniorii, important este că aceștia se vor căli în fața unor suporteri cu SUFLET! Aceștia își vor încuraja favoriții indiferent că pierdem la scor sau câștigăm, important este să fim alături de Simbolul UNIVERSITĂȚII CLUJ, acest simbol al Tineretului Universitar din Ardeal! Mă bucur că se strâng rândurile și suporterii reacționează, chiar dacă în grupuri diferite ASR1919, NumaiU sau Suporter U toți luptă pentru același simbol “U” CLUJ! De astăzi puteți dona pentru realizarea unor obiective în Spiritul lui “U” la stadion!

Mă bucur că și alte secții în alb și negru sunt alături de echipa de fotbal care trece printr-o perioadă mai neagră, iar astăzi și-au anunțat prezența la stadion și membrii echipei de Rugby a CS Universitatea! “în semn de solidaritate cu iniţiativa Asociaţiei ” Numai U” de a reînvia tradiţia de a fi suporter. Rugbystii universitari sunt primii care ştiu ce înseamnă să joci în faţa unor tribune goale”, arată un comunicat de presă al echipei.

Mai jos aveți un remember din 2007 când U-îștii se aflau în aceeași situație ca astăzi, în zona roșie, dar asta nu i-a oprit să învingă oile șampon-ling.


 

HAIDE “U”!

(Visited 19 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Mircea

Ai o mare calitate: esti anti oi!
Si mai ai una, esti fan U!
Felicitari pentru ambele si mai ales ptr site-ul tau!