Universitatea Cluj

Pro si contra Dolarel

dorinel_munteanu1.jpg

Astăzi am asistat la o decizie contestată de unii suporteri ai lui U CLUJ, aceea de reinstalare la cârma echipei a celui care a lăsat echipa la greu pentru oile lui Fecali. Chiar dacă nici eu nu-l iubesc pe acest Dolarel sunt de principiul că toți suntem oameni si greșim la un moment dat al vieții și trebuie să fim mai toleranți.. poate chiar regretă decizia luată în trecut și a venit cu gânduri de împăcare. Dacă mai tradează odată nu mai are ce sa caute în Cluj și sunt sigur că e conștient de acest lucru. Chiar dacă a greșit enorm că a plecat la oi la mitici, trebuie să recunoaștem că meciurile lui U alături de el au fost cele mai bune din acest sezon. Pe de altă parte mulți dintre noi dacă jucam la U CLUJ și antrenam steaua, și era această ofertă  plecam la echipa unde am jucat, deoarece o șansă ca asta poate se ivește odată în viața..chiar dacă e bună sau rea pentru viitor! Dorinel afirmă că: “am fost foarte emoţionat când am fost sunat şi mi s-a cerut sprijinul. Am acceptat fără să ezit. O să am o discuţie şi cu ei, le înţeleg supărarea, dar eu am venit aici pentru că aveam o datorie morală şi nu pentru bani. Sper să încurajeze echipa, numai ei decid cum o să mă trateze pe mine.”

Prin acest post vreau să fac un apel la suporterii Universității Cluj pe care toți o iubim să fie mai calmi și să-i acordăm câteva etape de liniște lui Dorinel Munteanu, care personal cred ca are intenții bune.

Celor care îl contestă vehement le amintesc că sub conducerea lui, U CLUJ  a făcut un meci superb cu frânarii în Cupa României (13-14) și toți supoterii erau alături de el, chiar dacă în trecut a fost la frânari! De ce nu putem să-l iertăm acum și să lăsăm jucătorii să lucreze în liniște pentru BINELE LUI U CLUJ?

Sper sâmbătă toți U-știi să susțină echipa ca și până acum să nu existe fraciuni care înjură și altele care cântă pentru SIMBOL! Toți vrem binele lui U și trebuie sa fim uniți pentru U, nu să înjurăm o persoana sau alta că e Dolărel, Limoniu sau alții care ne plac sau nu în aceste momente de răscruce pentru UNICA IUBIRE!

HAIDE U și sper să batem Dacia!

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
sindrom

mai nu stiu ce sa zic, dar daca Doamne fereste ne baga in C (vedeti cazul Pitesti), eu, personal am sa il vinez pe nemernicul asta. nu pot sa uit si meciul de la Copenhaga… uff uff uff Dorinel, sa ma cac pe el