Tineret

Program de formare a formatorilor

PROGRAM DE FORMARE A FORMATORILOR
Curs autorizat CNFPA, 17-20 martie 2011, Cluj-Napoca

Centrul National de Training EDUEXPERT – furnizor de formare profesionala continua, va invita sa participati la CURSUL DE SPECIALIZARE, autorizat CNFPA: TOT – TRAINING OF TRAINERS. Evaluarea  cunostintelor dobandite se finalizeaza cu CERTIFICAT DE ABSOLVIRE pentru ocupatia “FORMATOR” cod COR 241205. Certificatele sunt recunoscute la nivel national de catre MMSSF si MECI. Prin apostilare, certificatele sunt recunoscute si la nivel european.
Conform art. 23 (2) din OG 129/2000 privind Formarea profesionala a adultilor, incepand cu 01 ianuarie 2010 certificatul a devenit obligatoriu pentru oricine doreste sa deruleze activitati de formare.
PERIOADA DE DESFASURARE: 17-20 martie 2011
TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 10 martie 2011
TAXA DE PARTICIPARE: 400 lei / persoana
Taxa de participare contine: taxa de inscriere, instruirea teoretica si practica, suportul de curs (tiparit si in format electronic), materialele si echipamentele de lucru, asigurarea locatiei, onorariile trainerilor si evaluatorilor, taxa de examinare si eliberarea certificatelor CNFPA.
DOCUMENTE PENTRU INSCRIERE: 1. Formularul de inscriere (trebuie trimis pana pe 10.03.2011, impreuna cu dovada achitarii taxei de participare); 2. Copii dupa CI, diploma de licenta, certificat de casatorie (in cazul schimbarii numelui) – trebuie aduse in prima zi de curs.
LOCATIE DE DESFASURARE: Sala de conferinta a Cluj Community Center (in incinta Sigma Shopping and Business Center, Str. Republicii Nr. 109, Cluj-Napoca).
SCOPUL CURSULUI: Insusirea noilor tehnici de formare implicate de educatia pe tot parcursul vietii si aplicarea acestora in functie de particularitatile invatarii la adulti.
COMPETENTELE dobandite la finalul cursului (conform Standardului Ocupational) sunt: Pregatirea formarii, Realizarea activitatilor de formare, Evaluarea formarii, Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare, Marketing-ul formarii, Proiectarea programelor de formare, Organizarea programelor si a stagiilor de formare, Evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si a stagiilor de  formare.
CINE POATE PARTICIPA: Manageri, Responsabili cu formarea intr-o organizatie, Actuali si viitori formatori, Cadre didactice, Membri ONG. Conditie de participare: minim studii superioare.
OFERTA INSTITUTII: Pentru grupe de minim 28 persoane cursurile pot fi organizate la sediul institutiei dvs. (in orice localitate) si veti beneficia de participarea gratuita a unei persoane!

INSCRIERI la telefon: 0770.836192, fax: 0351.815524, e-mail: contact@eduexpert.ro. Persoana de contact: Madalina ANGIU,  Presedinte Centrul National de Training EDUEXPERT. Formularul de inscriere poate fi descarcat accesand site-ul www.eduexpert.ro.
Inscrierile se vor face in limita locurilor disponibile.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments