Advertising

Proiecte in Filipine lansate de Greenfinity Lyoness

Fundatia non-profit Greenfinity Lyoness a fost lansata in anul 2011 si are ca scop ajutorarea oamenilor aflati in tari mai putin dezvoltate dar in special protejarea mediului. De aceea voluntarii de aici le dau mereu sfaturi oamenilor cum sa aiba un stil de viata cat mai sanatos dar si sa consume legume si fructe cat mai naturale. Unul din proiectele in care sunt implicati cei din grupul lyoness este 140220 – Philippinen Garten in care fundatia Greenfinity incearca sa ajute niste copii de la o scoala filipineza sa aiba un stil de viata sanatos, dat fiind faptul ca aici peste 85 de copii sufera de malnutritie.

Cei mici au nevoie de mancare de calitate si cu multe vitamine pentru a creste sanatos. De aceea lyoness a lansat acest proiect care pana in anul 2016 isi propune sa faca cateva gradini speciale unde sa se cresca legume intr-un mod cat mai natural fara sa se foloseasca ingrasaminte din comert. Aceste initiative lansate de Greenfinity Lyoness sunt de apreciat fiindca copiii de acolo au nevoie de ajutor fiind si un loc in care predomina saracia iar parintiilor le este foarte greu sa le ofere zilnic de mancare. De aici si problema cu malnutritia la copii de la o varsta foarte frageda.

E nevoie de voluntari ca cei de la lyoness si proiecte pe masura pentru a le oferi acestor copii tot ce au nevoie. Chiar e de laudat aceasta initiativa si ar trebui sa se ofere mult mai multi oameni voluntari pentru a ajuta copii aflati intr-o lume in care nu totul le este la indemana. Cu ajutorul nostru si ei pot duce o viata normala.

 .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments