Tineret

Proiectul cultural “Timisoara, Mica Viena”: Proiectul Best Young Speakers

 timisoara.jpg

Sursa foto: artline.ro

Organizata de Primaria Municipiului Timisoara, in zona istorica Piata Unirii, pe perioada intregii veri, editia din acest an al proiectului cultural “Timisoara, Mica Viena”, se va afla sub semnul incurajarii artelor plastice si a tinerilor muzicieni.   
Se lanseaza in acest mod o provocare elevilor de la Colegiul National Ion Vidu, Liceul de Arte Plastice si studentilor de la Facultatea de Arte Plastice de a participa la concursul tinerelor talente.
Sunt asteptate din partea elevilor si a studentilor proiecte care se pot desfasura in aer liber, in Piata Unirii, in urmatoarele domenii:
– pictura,
– grafica,
– caricatura,
– sculptura,
– happeninguri,
– concerte de muzica clasica,
– jazz,
– blues.
Cele mai bune lucrari realizate pe perioada verii in Piata Unirii vor face tema unei expozitii colective organizate de Primaria Municipiului Timisoara, iar cele mai bune lucrari – stabilite de catre un juriu de specialisti – vor fi premiate in bani la sfarsitul editiei actuale a proiectului cultural “Timisoara, Mica Viena”.
De asemenea, grupul/interpretul care va sustine pe scena din Piata Unirii concertul cu cea mai mare apreciere din partea publicului va fi premiat.
In afara premiilor, Municipalitatea va acoperi costurile materialelor aferente bunei desfasurari a evenimentelor artistice.
Proiectele vor fi depuse la Directia Comunicare, camera 120, sau trimse pe mail la adresa  diana.vartici@primariatm.ro.

Sursa eprocom.org .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments