Advertising

Prosoape pentru hoteluri

prosoape_hoteluri_cuibus_blog_transilvaniaProsoapele sunt cele mai pretențioase elemente din gospodăria fiecăruia dintre noi. Avem așteptări mari de la ele, având pretenția să ne păstreze curați și uscați. Prosoapele trebuiesc să arate impecabil în orice moment, să fie curate, uscate, să aducă un plus de valoare și aspect băii noastre. Având în vedere verstatilitatea lor, prosoapele sunt subapreciate iar majoritatea dintre noi nu le acordăm o atenție mărită atunci când le cumpărăm.

Cele mai multe prosoape sunt realizate din bumbac dar aspectul lor depinde în mare măsura de cantiatea de bumbac care este folosită la realizarea lor. Prosoapele realizate pentru uzul zilnic au în componența sa bumbac standard în timp ce bumbacul egiptean este considerat superior acestuia și de o calitate excepțională. Prosoapele ce au în componența lor bumbac egiptean sunt mai scumpe, au un preț mai ridicat dar consistența lor este diferită și de apreciat, au fire mai lungi, mai fibroase și au o absorție mai mare a umidității. Aceste prosoape le găsiți în spa-urile de lux, prosoapehoteluri.ro și în hotelurile de același rang tocmai datorită acestui bumbac care oferă un aspect la fel de luxos precum se simte atunci când îl folosiți.

Dedicați un timp îndelungat și mare atenție atunci când doriți să achiziționați prosoape ce au în consistența lor bumbac egiptean. Unii producători vând prosoape ca având în consistența lor bumbac egiptean, când, de fapt realitatea este diferită iar materialul folosit este un amestec de sintetic care limitează capacitatea de absorție a prosopului și dă doar senzația unui prosop de lux.

Dintre cumpărători îi regăsim și pe aceia care apreciază produsele organice și care sunt conștienți de rolul cumpărăturilor eco. Sunt prosopae realizare din bumbac organic sau prosope realizate din bambus care au o textură mai flexibilă, sunt moi și cateifelate în comparație cu prosapele standard de bumbac. Bambusul și prosoapele din cânepă au calități rezistente la mucegai.

Spre deosebire de prosoape de aceste produse naturale, prosoapele din microfibră sunt realizate din fibre fabricate. Ele sunt mai ușoare și mai subțiri decât prosoapele din bumbac, au o textură piele catifelată și putere de absorbție excelentă. Aceste prosoape speciale sunt populare pentru stoarcerea apei din parul umed, fără a lăsa prosopul cu greutate datorită apei absorbite.

Prosoapele sunt un element la îndemână pentru a schimba atmosfera și design-ul băii dumneavoastră. Designerii le consideră niște accesori care dau stilul unei încăperi care adesea este trecută cu vederea. Prosoapele mai sunt considerate bijuterii pentru baie care dau o abundență de lumină și un aer elegant..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments