Proteste in Valencia

Sursă foto: ccoo.es

Astăzi am participat iarăși la un protest din Valencia împotriva tăierilor de fonduri de la învățământ și sănătate. Am rămas iarăși plăcut impresionat că vine tot mai multă lume. Dacă acum o lună au fost aproximativ 25-30 mii, astăzi au fost în jur de 200-220 de mii de oameni. Doar împreună se poate schimba ceva, aceste proteste au dus la alegeri anticipate, tot aceste proteste pașnice vor duce la anularea acelor legi absurde care fac doar rău societății spaniole.

Chiar dacă săptămâna trecută au fost violențe din partea poliției care au agresat niște copii care protestau pașnic..astăzi nu au avut loc nici un fel de ciocniri, deoarece au trimis doar 3 echipaje de poliție pentru a nu provoca mulțimea care așa cum spuneam era destul de numeroasă și putea ieși urât de tot.

Spania este pe drumul cel bun, deoarece oamnii sunt uniți și nu vor să piardă ce au bun, adică un învățământ de calitate, cel mai bun sistem sanitar din EUROPA..dar masonii tâmpiți vor să distrugă aceste lucruri care duc la bunăstarea oamenilor că de mai trebuie eliminați din ei încet și sigur..Oricum e bine că lume e unită, sindicate, elevi, studenți profesori, artiști, pensionari etc au participat la aceste proteste pașnice care trag un semnal de alarmă.

Politica trebuie făcută pentru oameni, nu doar pentru un grup privilegiat care a ajuns suspe spinarea oamenilor de rând! Un nou sistem de conducere va ieși cât de curând la suprafață. Se lucrează intens pentru un nou sistem, deoarece actualul capitalism nu mai e bun pentru nimeni.

Sper să văd și în România o astfel de manifestare a oamenilor pentru a recâștiga dreptul la unele lucrurile care sunt garatate doar pe hârtie, iar oamenii să nu mai fie așa egoiști! Cred că va mai trece multă apă pe Someșul Mic din Cluj până va fi așa ceva și la noi..la unii sunt tăieri de 1% și e revoluție, la noi de 25% și mai nimic..păcat că oamenii se lasă calcați în picioare de niște impostori și niște hoți pdl-iști.

(Visited 26 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments