IT

PublicJob are un nou website

De curând a fost lansat noul www.publicjob.ro, cea mai avansată platformă dedicată angajărilor în instituțiile publice din administrația centrală și locală. Putem filtra acum posturile după studii și vechime, iar apoi îți configura alerte prin e-mail.

Spre exemplu, poți stabili o alertă zilnică doar pentru angajările din Cluj-Napoca, pentru care sunt necesare studii superioare și care se adresează debutanților (absolvenților fără vechime anterioară). Dacă te interesează o instituție anume, îți crea o alertă pentru Ministerul Dezvoltării Regionale, Primăria Municipiului Cluj-Napoca  și așa mai departe.

Platforma cuprinde o bază de date legislativă cu 700 cele mai frecvente legi, ordonanțe sau hotărâri din bibliografia concursurilor, astfel încât să eliminăm timpul pierdut în căutarea infinită a variantelor actualizate ale acestor documente.

Peste 2.000 posturi au fost scoase la concurs în luna ianuarie în ministere, agenții guvernamentale, prefecturi, consilii județene, primării, școli, spitale, unități militare și multe altele.

Toate angajările la stat se găsesc acum pe noul portal PublicJob..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments