Industria Alimentara

Rahat pe bat sau carne de lux

Sursa foto: tofugu.com

Aţi mânca un rahat în loc de hamburgher (nu că ar fi o foarte mare diferenţă)? Dacă răspunsul e pozitiv sau nu, un japonez, Mitsuyuki Ikeda  a avut grijă să ne pregătească carnea viitorului.. Carnea din rahat (nu din acela turcesc, ci din rahat uman) mai pe româneşte câcat. CE ziceți se deschide apetitul?

Stați așa să vedeți procesul tehnologic și apoi puteți să mergeți la masă. CE ziceți să donam toți cîte un rahat să aibă cei din Guvern, Parlament și Președenția României niște carne adevărată și bio-eco-gustoasă.

Lăsînd gluma la o parte e trist când văd că se risipesc energiile pe așa ceva când încă există oameni care mor de foame. Mai bine s-ar lupta pentru perfecționarea permaculturilor ca fiecare familie să aibă ce mînca fără să depună un efort uriaș ca acum cîteva sute de ani..dar unde nu-i cap vai de rahatul nostru. Cea mai mare problemă o să fie aceea că harnicuții chinezi o să realizeze un cost de producție foarte mic și o să vîndă în toată lumea carne artificială din rahat, așa cum au făcut și încă mai fac cu ouăle artificiale pe care omul de rînd nu le poate deosebi așa ușor.

Poftă bună !

Vă recomand să nu mai mâncați rahaturi de la alții, mai bine să vă mâncați “rahatul” vostru, adică carne din Europa, mai puțin din Germania unde animalele sunt alimentate la fel cu rahat și resturi de animale.
Voi ați consuma carne realizată din propriile excremente în cazul în care nu ar mai fii carne pentru toată lumea?
Eu NU!

NU degeaba a venit/sau a fost provocat de americani Tzunami-ul peste japonezi…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments

[…] pentru organizare, nu pot să-i respect pentru derapajele care le fac în domeniul alimentar. De la carnea făcută din fecale umane, au ajuns acum să facă varză 100% artificială..oare ce mai urmează? Oare până unde merge […]