Business,  Consumatori,  Economie,  Turism

Rapid si la timp

Sursa foto sxc.hu

De multe ori vrem să trimitem lucruri importante în interes personal sau de serviciu într-un timp cât mai scurt.

Sincer în Poşta Română nu prea mai am încredere având în vedere că se oferă nişte sevicii proaste la preţuri mari. În schimb mă bucura faptul că apar tot mai multe firme private seriose merg pe această fâşie mai delicată şi rapidă. Din anul 2002, Fastius Curier acţionează pe piaţa din România şi în special pe cea din Bucureşti. În timp aceştia şi+au îmbunătăţit serviciile constant, iar pentru o transparenţă cât mai mare au implementat aplicaţia online SoftCurier cu ajutorul căreia poţi urmări în timp real livrarea pachetului vostru.
Dacă căutați un curier rapid in Bucuresti apelați cu încredere la Fastiuscurier care oferă servicii profesioniste la prețuri foarte bune și negociabile.

Tot pe site-ul acestora am găsit și câteva sfaturi utile când trimitem un colet:
1. Selectează ambalajul corespunzător conţinutului, ţinând cont de dimensiunile trimiterii
2. Dacă foloseşti de mai multe ori acelaşi ambalaj, înlătură etichetele anterioare, care ar putea crea confuzii
3. Ambalează separat obiectele fragile, pentru a evita deteriorarea în timpul transportului.
4. Foloseşte bandă adezivă de calitate şi nu uita să indici poziţia corectă în care trebuie să stea obiectul trimis sau dacă acesta necesită atenţie mărită în timpul transportului.
5. Scrie pe fiecare plic toate informaţiile despre destinatar: denumirea companiei, numele şi prenumele destinatarului, numărul de telefon şi adresa completă

Trei motive pentru care trebuie să alegi Fastius Curier

Specializarea: Încă de la lansare, serviciile Fastius Curier au fost dedicate exclusiv companiilor şi au respectat cu stricteţe standardele de calitate ale mediului de afaceri. Datorită experienţei bogate în domeniu, Fastius Curier va deveni cu siguranţă partenerul profesionist, eficient şi responsabil al firmei tale. Sună-ne şi convinge-te!

Garanţia: O companie de succes are nevoie să se bazeze oricând pe firma de curierat parteneră. Datorită unei bogate experienţe de colaborare cu firme de top din România, Fastius Curier îţi garantează întotdeauna livrări prompte şi în absolută siguranţă. Contactează-ne ca să afli mai multe despre garanţia Fastius Curier!

Performanţa: La Fastius Curier, fiecare partener e unic. De aceea, soluţiile noastre de curierat se adaptează constant cerinţelor companiei tale, iar serviciile la preţurile competitive satisfac cele mai exigente criterii de calitate..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments