Advertising

Reclamă pentru vegetarieni, interzisă la Superbowl – era prea provocatoare

O reclamă provocatoare ce înfăţişa femei în timp ce îşi mângâiau corpul cu diferite legume a fost interzisă în SUA pentru difuzarea la TV. Organizaţia PETA, de protecţie a animalelor, spera ca reclama să să fie difuzată în timpul Superbowl – meciul anual de fotbal american ce strânge peste 100 de milioane de persoane în faţa televizoarelor. Totuşi, NBC a refuzat să difuzeze reclama “Studiile arată că vegetarienii au parte de sex mai bun” dacă unele scene nu sunt scoase la montaj, inclusiv un model ce linge un dovleac sau o scenă în care un alt model îşi mângâie abdomenul cu sparanghel, scrie Daily Mail.Clipul înfăţişează diferite modele, toate în lenjerie, ce se joacă cu diverse legume, printre care şi broccoli sau vinete.
“Reclama PETA- ce aduce o serie de frumuseţi care nu pot rezista în faţa tentaţiei dragostei pentru legume- a fost considerată prea sexy pentru Super Bowl. NBC a respins clipul din pricina unor îngrijorări… Aparent NBC are ceva cu fetele care iubesc legumele”, se arată într-un comunicat al organizaţiei.Pauzele de publicitate de la Superbowl sunt printre cele mai scumpe din lume, iar clipurile ce intră în aceste calupuri sunt la fel de aşteptate ca şi meciul în sine.

Un clip de 30 de secunde ajunge să coste şi 3 milioane de dolari, ceea ce a ridiciat unele semne de întrebare despre cum o organizaţie caritabilă şi-ar permite o asemenea sumă.

Surse: Antena 3, Daily Mail, Youtube.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments