Advertising

Reducerile la incaltaminte asigura mobilitate in plus

In ciuda faptului ca numarul masinilor proprietate personala este in crestere, omul modern are nevoie de mobilitate. La serviciu urca si coboara scari, face drumuri nenumarate sa aduca dosarele necesare sau se deplaseaza dintr-o clasa in alta (profesorii), dintr-un salon in altul (medicii) sa-si practice profesia. Pe strada, incaltamintea ajuta oamenii sa se deplaseze si este cea care le protejeaza picioarele si asa cum un autoturism nu poate circula fara anvelope, nici oamenii nu mai merg desculti ca in trecut.

Tocmai de aceea vanzarea la incaltaminte va creste mereu an de an, fiindca clientii au devenit din ce in ce mai pretentiosi si adora sa aiba provizii de perechi potrivite fiecarui sezon.

Ca sa ne asiguram mai multa mobilitate, trebuie sa fin prevazatori si sa profitam acum de reduceri incaltaminte https://www.zibra.ro/reduceri-black-friday/!

Magazinul de profil online bate la scor astronomic prin preturi si calitatea produselor concurenta din Romania. Este suficient sa va spun ca va puteti cumpara o pereche de sneakers cu 20 de roni si cizme cu 50 de lei si am demonstrat ca mai ieftin de-atat nu se poate.

Omul modern este neobosit si are nevoie de incaltaminte ieftina https://www.zibra.ro/reduceri-black-friday/ fiindca partenerii de scena sociala ne judeca dupa pantofii pe care ii purtam. O pereche de ghete scalciate sau murdare ne descalifica. In prezent se afla la reducere pantofii de dama colorati, cu platforma, acestia fiind must I have pentru aceasta primavara. Verdele, albastrul,fucsia sunt culorile in care infloresc si prind viata gradinile primaverii. 20 de lei costa o pereche de pantofi eleganti de primavara, cu care chiar daca nu putem parcurge zeci de kilometri, putem face senzatie la serviciu sau fi in centrul atentiei la o aniversare, la un botez sau la o nunta. Cum sa nu cumperi, cand sunt reduceri si de 75%, adica ajungi sa achiti un sfert din pretul initial?

Consider ca si barbatii sunt interesati de incaltaminte femei https://www.zibra.ro/reduceri-black-friday/ fiindca isi pot demonstra iubirea si interesul fata de partenerele de viata, cumparandu-le zeci de perechi si multiplicandu-le mobilitatea. Espadrilele argintii costa 30 de lei, ghetele cu talpa ortopedica 40, deci reducerile la incaltaminte sunt in floare.

Cu cat o femeie are mai multe perechi de incaltaminte si se poate deplasa comod, fara ca piciaorele sa-i fie afectate de mersul pe jos, cu atat este mai fericita!.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments