RESPECT IONUT BADEA!

Antrenorul lui “U” CLUJ Ionuț Badea alături de directorul sportiv Felix Grigore

Am rămas șocat când am auzit la TV că Ionuț Badea, antrenorul Universității Cluj a fost demis. De ce? Că suntem pe o poziție foarte bună, că jucăm cel mai frumos fotbal din România? De ce că am pierdut cu o echipa care a făcut egal cu Lazio și care pe noi ne-a bătut cu 4-1? De ce Dl. Walter nu vă țineți promisiunea cu proiectul pe 2-3 ani?  Sunt foarte curios cine o să fie mai bun decât Dl. Ionuț Badea cel mai bun antrenor de la noi din campionat. Dacă nu are material ce să facă Badea să o bage în poartă? Azi am jucat iarăși frumos și am pierdut nemeritat pentru că Tony, Niculescu, Cristea au fost egoiști și în situațiile clare de gol nu au pasat! Ei de ce nu sunt sancționați?

Păcat că încă odată la noi în țară un antrenor bun nu este lăsat să-și facă munca cum trebuie. Era perfect să mai aduceți 2-3 fundași, un mijlocaș și un atacant de valoare și în retur să ne îndeplinim obiectivul de a ajuge în EUROPA LEAGUE!

Tot respectul pentru ce ați făcut până acum la “U” CLUJ, dar este o greșeală foarte mare această demitere inutilă! Care nu aduce nimic bun, pe lângă instabilitate în lot, pierdere de bani etc.

Sper ca înlocuitorul să fie cel puțin la nivelul Dl. Badea, dacă nu e e păcat de tot ce s-a realizat până acum. Dacă antrenorul nu o să fie străin șansele sunt periclitate în totalitate!

Sper să primiți și banii din reziliere, acel milion de euro despre care se vehiculează să nu aveți probleme.

Mult Succes Dl. Ionuț Badea pe viitor și mulțumim pentru ce ați făcut pentru “U” CLUJ!

Suporterii nu vor uita ce ați făcut pentru noi!

NUMAI “U”!

(Visited 17 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
AlinUCj

n-ai văzut că au stat minute bune și-au discutat între 4 ochi după ce a revenit la echipă? dacă tu crezi că nu s-au certat înseamnă că ești un mare naiv.

AlinUCj

Vrei să zici că G. Becali nu investește? Lucian, acela investește cel mai mult, dar mulți îl și păcălesc. De Badea nu știu ce să zic, e intelectual dar de ce s-a certat cu Niculescu, locomotiva echipei?

clujean

Ionut Badea este PRIMUL antrenor roman de dupa 1990 care e si INTELECTUAL, nu doar tehnician intr-ale fotbalului! pana si din acest motiv trebuia pastrat la U Cluj! nu poti pretinde ca esti o echipa doldora de spirit studentesc daca n-ai macar un antrenor titrat ca Ionut Badea, fiindca de la jucatori nu mai am demult pretentii… ce ne va deosebi atunci de turma din deal? aia sunt mercenari, alor nostri le zicem studenti? cati dintre ei frecventeaza un curs, cati joaca de dragul culorilor alb-negru si nu pentru bani grei? amatorii de la Sanatatea joaca din placere, astia pentru… Mai departe»

Lavinia

Multumesc pt bilete:*

h00liganU

Vom plange dupa Badea. Sper sa ma insel, dar vom plange. :)

highlander

Daca vine Pustai sau Grigoras tot o sa zici ca a fost decizia gresita?

highlander

Atunci reformuleaza “Cuibus si prietenii lui nu vor uita ce ai facut pt “U”.
Glumesc,dar faza cu +1 e deja penibila,prea o repeti…..

highlander

Ai dreptate la faxa cu Respect Ionut Badea.Dar de ce vb in numele suporterilor U-isti.
In afara de +1 altceva mai sti?