ROMAGNA MIA

Astăzi a urmărit 2 meciuri al celor în alb și negru din Cesena si Cluj-Napoca. Dacă Cesena a învins pe Cittadella 1-0 (Djokovic), U CLUJ a făcut un blat ordinar cu javrele. Blatul ca blatul contează mai puțin asta, ce e mai dureros este că unii din Galeria noastră au fost mușcați de unii câini turbați și în loc să răgușească pentru U, cântă mai mult pentru căței. Nu credeam să văd Șepciile Roșii umilindu-se în așa hal. Fulare cu javre în galerie la U și pleacă prodanco cam astea au fost metodele de susținere ale unor personaje care cică se numesc suporterii lui U. Păcat că mânjiți nume mari care au făcut acest club pentru SĂNĂTATEA FIZICĂ și MINTALĂ a STUDENȚILOR! Se pare că e nevoie de un vaccin pentru astfel de personaje zoofile. Nu pentru toți, doar pentru unii! Dacă pentru construirea unui nou stadion și modern U-iștii au fost uniți exemplar, acum sunt dezbinați rău de tot pentru $ sau pentru niște orgolii personale fără sens, cel puțin cum se percepe de la distanța atmosfera, nefiind loco decât destul de puțin timp. Sper să-și revină U-iștii rătăciți și să fie alături doar de U CLUJ în Templul Sportului Transilvănean, iar restul simpatiilor să rămână pe terase sau în alte locuri!

În schimb la Cesena, chiar dacă a picat în B lumea tot ma vine la stadion și astăzi au fost vreo 8-9000 și ce e mai frumos este că galeria este alături de simbol indiferent de rahaturile făcute de conducere, de managementul prost de anul trecut, de jucătorii indolenși s.a. Un meci este un mod un mod plăcut uneori să-ți petreci timpul liber. Din păcate la noi s-a cam pierdut acest lucru. CLujenii de ce nu mai merg oare la stadion? Bine scandalurile și mânărelile din futebalul nostru alungă spectatorii, dar un suporter adevărat este lângă simbol și în acest vremuri mai comerciale.. Spaniolii de ce nu protestează ca au tot felul de patroni dubioși evrei, englezii la fel su rusi, americani, arabi etc..dar nu am văzut să facă gargară..astea sunt vremurile dragi U-iști, ori suntem curați în ligile inferioare așa cum au făcut timișorenii, ori ne bălăcărim în continuare în mocirla din Liga 1..altă soluție nu există până nu vine un patron străin care să aibă un plan clar și o direcție pentru echipă. Boc poc doar masă de manevră vă consideră pe toți, li se rupe la toți politicienii de U dacă nu sunt alegeri. Suntem în derivă și suporterii trebuie să fie lângă U CLUJ și la bine și la greu!
Mai jos puteți vedea o mostră din galeria celor din Cesena de astăzi, care chiar dacă e un oraș mic, lumea tot vine la stadion în număr mare.

HAIDE U! Forza Cesena!

ROMAGNA MIA

Valzer

Testo e musica di Secondo Casadei

strofa

SENTO LA NOSTALGIA D’UN PASSATO,
OVE LA MAMMA MIA HO LASCIATO
NON TI POTRÒ SCORDAR CASETTA MIA
IN QUESTA NOTTE STELLATA
LA MIA SERENATA IO CANTO PER TE.

ritornello

ROMAGNA MIA, ROMAGNA IN FIORE,
TU SEI LA STELLA, TU SEI L’AMORE.
QUANDO TI PENSO, VORREI TORNARE
DALLA MIA BELLA AL CASOLARE.

(coro)

ROMAGNA, ROMAGNA MIA
LONTAN DA TE NON SI PUÒ STAR!

HAIDE U! FORZA CESENA!

(Visited 29 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments