România şi telefoanele mobile

poza comunicatOdată cu începerea congresului mondial Mobile de la Barcelona vuieşte presa, televiziunile şi curg articolele pe net despre minunăţiile de apariţii din domeniul telefoanelor mobile aproape toată lumea insistând pe produsele marilor competitori din acestă industrie.

Eu m-am bucurat să remarc participarea la acest eveniment a companiei româneşti Allview Mobile,  înfiinţată în 2002 care are ca obiectiv principal de activitate producţia si distribuţia de telefoane mobile Dual SIM, tablete, notebook-uri şi diverse produse electronice.

Fără a părea sper prea naţionalist, dar eu consider foarte important faptul că există firme în Romania care produc în ţară bunuri de calitate care pot concura pe piaţa internaţională, de aceea m-am decis să vă prezint acest telefon:

La Barcelona, ieri în 27 februarie 2013, în penultima zi a congresului , Allview a lansat P5 Quad este cel mai performant smartphone Allview, primul cu procesor Quad Core tactat la 1,2 GHz şi OS Android 4.1 Jelly Bean după spusele producătorului.

Deşi încă nu l-am avut în mână, aşa la prima vedere remarc camera foto de 8 MP, disply-ul de 4,5 inchi şi viteza pe net la upload cât şi download de 21.4 Mbps.

Un alt lucru care îmi place este promisiunea unei autonomii sporite a bateriei, deoarece în general la toate telefoanele smart pe care le-am avut aceasta a fost o problemă.

Aştept să încerc şi eu acest telefon care observ că este deja disponibil în două culori, negru şi alb la preţul de 1099 lei.

Pentru alte informaţii puteţi intra pe pagina de descriere a acestui telefon de pe siteul Allview.

 

 

(Visited 20 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments