Fuck the system

Romania BOR-eala

_DSC9920Dacă zilele trecute deputatul Remus Cernea propunea o inițiativă normală, după părerea mea, prin care cultele religioase să nu mai fie finanțate de la stat. Din păcate Biserica Ortodoxă Română sau BOR-eala încă este un instrument foarte util politicienilor de manipulat prostimea. Era de așteptat ca nimeni să nu-l susțină pe acest deputat chiar dacă inițiativa lui este corectă și utilă pentru România. De ce? Păi pentru că medicii și alți oameni de valoare părăsesc țara, iar preoții și țiganii se înmulțesc mai ceva ca păduchii. Ce profit aduc aceștia țării? Nimic doar prosteală, iar românii mor de foame și mor cu zile în spitalele nefinanțate corespunzător. Ok dacă românii sunt chiar așa de credincioși de ce le este frică celor de la BOR că pierd sute de milioane de euro de la stat? Doar pot obține de la populație destui $. Așa este, doar că niște bani în plus nu strică, iar o masă mare de manipulat la alegeri nu se lasă cu una cu două. Până să ajungă și România o țară decentă vom asista în continuare la exodul românilor pregătiți pentru că mămăliga românească stă în genunchi la BOR-eală. Nu am nimic cu credincioșii, fiecare e liber să creadă în ce dorește, dar nu sunt de acord ca noi toți trebuie să finanțăm aceste gunoaie care nu ajută cu nimic România. Atâta timp cât populația acceptă astfel de mizerii nimic nu se va schimba, iar politrucii vor profita în continuare de masele așa zise credincioase. Eu personal nu voi mai da nici măcar un ban pentru acești mafioți care subjugă populația și România. Puteți urmări în colajul de mai jos cum merge credința la Curtea de Argeș.

Pozele au fost realizate în 2012 când eram întâmplător prin zonă și vroiam să văd și eu un obiectiv turistic. Nu vă mai spun ce gust mi-a lăsat această scurtă oprire. Urmăriți BOR-eala românească și apoi pe Petreanu și DrăgușanulFelicitări domnului Cernea care a încercat să facă ceva corect pentru ROMÂNIA, dar cum prostia și manipularea guvernează această țară, măsura propusă de dânsul nu se va pune în practică în următorii 100-200-300..ani lumină.

Cred că filmulețul de mai jos definește cel mai bine relația dintre Popor și Marea BOR-eală!

DRAINED – nsfw from Nick Peterson on Vimeo.

Să trăiți bine!

 .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Oare pe când vom avea parte de așa ceva și în România? Ah noi suntem departe..încă mafia din BOR este susținută de către stat, pe când în Franța demult s-a trecut pe sistemul donațiilor, […]