Clujul de langa noi,  Cultura & Media,  Divertisment,  Sport,  Zi de zi

Romania – Georgia la Cluj

ucluj_dinamo_rugby_cluj_cuibus_blog_transilvania_romaniaStadionul Dr. Mircea Luca – Cluj Arena este foarte aproape să găzduiască echipa națională de rugby. Pe site-ul oficial al Federației Române de Rugby putem citi următorul comunicat:

Reprezentantii FRR au avut intalniri joi cu autoritatile locale din Cluj si cu administratorii Cluj Arena pentru a stabili detalii legate de disputarea partidei Romania-Georgia din Cupa Europeana a Natiunilor pe moderna arena clujeana.

“Am avut discutii cu presedintele Consiliului Judetean, domnul Horia Uioreanu, si cu administratorii arenei si sunt incantat ca acestia isi doresc ca derbyul din CEN cu Georgia sa se joace la Cluj. Mai sunt de stabilit cateva amanunte si de semnat parteneriatul intre FRR si administratori, dar pot spune ca in acest moment sunt sanse extrem de mari ca partida sa se dispute la Cluj. Acest oras are o istorie rugbystica si sportiva si merita un asemenea eveniment”, a declarat presedintele FRR, Alin Petrache.

Romania-Georgia este ultima partida din acest an din Cupa Europeana a Natiunilor si se va desfasura pe 16 martie.”

Să sperăm că această colaborare va prinde rădăcini, iar iubitorii de rugby din Cluj să poată vedea cât mai multe meciuri pe Cluj Arena – Dr. Mircea Luca.

*Fotografie de la meciul dintre U CLUJ – Dinamo din august 2012.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments