Fuck the system

Sa moara capra vecinului

Sursa blick.ch

Mesajul unui om simplu pentru ziariștii profesioniști români, elvețieni sau ce naționalitate or avea! RESPECT!

Ieri am asistat pentru nu știu a câta oară la un bum mediatic steril și ipocrit pentru a crește traficul site-urilor românești și a celor elvețiene, cel puțin asta e părerea mea. Jurnaliștii de la Blick dacă pot fi numiți așa au prezentat capitala Transilvaniei – Clujul nostru mult iubit, mai puțin atractiv decât ar fi trebuit în opinia lor. Adică au mers în Pata Rât o zonă mai puțin curată din toate punctele de vedere, au mai prezentat fotografii din cimitirul de mașini etc. Personal nu ma deranjat foarte mult, deoarece știam că acest ziar este ceva gen can-can sau libertatea de la noi..adică nulități care sunt citite de prostime. Nimic nou sub soare până aici, doar că după ce aceștia au publicat acele fotografii a început o furtună mediatică pe meleagurile noastre. Toți că ne strică imaginea, că de ce nu reacționează primarul și alți politruci la acest atac defăimător etc..care imagine domnilor ziariști, deontologi puri!, REALITATEA VĂ DERANJEAZĂ de fapt!  Brusc reacționați la un articol mizer să vă crească traficul la site, să scoateți capul din mocirla în care activați să câștigați ceva mărunțiș. Dacă sunteți așa de puri și bine intenționați..de ce nu reacționați la fel față de articolele de 2 bani care apar în presa noatră..în can-can, libertatea sau alte tabloide ieftine???!!! De ce nu ați mers la domnul primar să rezolve problema rromilor, câinilor lasați morți în stradă etc..nu să criticați că dumneavoastră sunteți profesioniști, iar cei care pun niște poze REALE, nu photoshopate, strică imaginea reală a Clujului. Eu personal nu sunt mândru deloc de Cluj că încă mai există asemenea zone uitate de toți în aceste zile. Mai bine ați face campanii de ajutorare și sensibilizare a opiniei publice pentru aceste zone și pe oamenii care trăiesc în ele. Dar oare chiar vă pasă de ei? Sau sunt doar un caz pe care se poate câștiga ceva..și înjura mult și bine niște ziariști elvețieni care si-au făcut jobul așa cum dumneavoastră îl faceți zi de zi.

E mult mai ușor să vedeți capra vecinului, decât să vă vedeți de propria grădină, să o curățați să arate cât mai bine, să o curățați de pseudo ziariși, pseudo valori care strică și dezinformează, preferați să vă implicați în polemici sterile cu alți pseudoziariști elvețieni.

Păcat că puțini clujeni/români au reacționat cum ar trebui la acel articol. ADICĂ SĂ NE FIE RUȘINE LA TOȚI CĂ EXISTĂ AȘA CEVA ÎN CLUJ și să luăm măsuri să nu mai existe așa ceva în anul 2010!!! Comentariile, reclamațiile sunt inutile în fața realității. Lăsați ipocrizia și orgoliul deoparte și activați pentru a construi o imagine pozitivă! Că România de 20 de ani are o imagine negativă și datorită presei care preferă să profite de mocirlă, în loc să promoveze frumosul, binele, iar mocirla să fie înlocuită încet de lucruri frumoase!

Sunteți profesioniști, fiți UMANI!.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments