Consumatori,  Gastronomie,  In gura lupului,  Industria Alimentara

Salamul si micii cu E-uri

mici_gratar_mici_traditionali_romanesti_e-uri_cuibus_gastronomie_ind_alimentara_romaniaZilele astea iar avem parte de o isterie made in Romania, mult circ pentru nimic ca de obicei. Peste tot titluri bomba UE vrea să distrugă micul tradițional românesc, toți behăie mai ceva ca miei care sunt tăiați în această perioadă. Problema micilor este o problemă de cultură, cred că marii gastronomi ai României se răsucesc în mormânt când văd ce mare circ artificial se face pentru un produs chimizat. Dragi români, micul tradițional românesc nu are E-uri sau alte substanțe de sinteză! În era când a apărut micul nu se foloseau astfel de otrăvuri pentru a face bani, rețetele tradiționale de mici sunt doar amestecuri de produse naturale!

Mi-a plăcut mult articolul istoricului Tudor Sălăgean care a reacționat la această tevatură cu iz de mic electoral. Societatea românească nu trebuie să accepte acest produs chimizat ca fiind un produs tradițional! Sper ca societatea civilă să reacționeze la aceste demersuri, deși sunt șanse infime având în vedere preferințele românilor. Cei care susțin micul chimizat sunt și iubitori de muzică “artistică”. Hai cu micul electoral! Hai cu salamul! Nu degeaba peste 8 milioane de români au vizualizat această “artă” chimizată.

 

NU micului “tradițional” electoral cu E-uri!

p.s. îmi cer scuze față de cititori acestui blog pentru maneaua de mai sus, dar era necesar să amintesc de acest cârnaț/salam/mic de “valoare” care are legătură directă cu micii chimizați.

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments