IT

Samsung S4

Samsung_S4_cuibus_blog_transilvania2_fullhd  Hop că Samsung rupe tot, după ce a depășit mărul cel mușcat la vânzări, acum îl bate la fundul gol cu toate produsele care sunt pe piață. Chiar nu înțeleg de ce cineva și-ar cumpăra un iphone sau ipad care nu oferă nimic în plus, poate doar că îți golesc buzunarul mai mult.. Dar să revenim la noul Samsung S4 lansat de curând care nu arată rău deloc, din contră avem parte de multe inovații pe care nu le găsim la concurență.

Noul S4 este ceva mai mare ca predecesorul său, subțire desigur și cu un ecran HG cu 1080×1920 pixeli cu o claritate bună. Doar HTC One îl bate la densitatea pixelilor 441 ppi, dar este mai mult decât suficientă. Acesta rulează pe un sistem Android 4.2.2.2. Jellybean. Recunoaștere caracterelor optice , modul multi-view care permite utilizatorilor să folosească mai multe aplicații împărțind ecranul. Dropboxul este integrat.

Opțiunea de urmărire a privirii este foarte interesantă, mai ales că e foarte enervant când pierzi o fază dintr-un filmuleț și trebuie să mergi înapoi când ești deranjat. Această funcție monitorizează privirea noastră, când ne uităm la videouri, iar atunci când te uiți în altă parte videoul se oprește.

S4 are o cameră de 13 megapixeli, o memorie RAM de 2 GB, procesor de 1,5 GHz, iar memoria poate fi extinsă cu microSD carduri de 16,32 sau 64 GB. Bateria este una de 2600mAh și se va încărca fără fir!

Singurul lucru care îi deranjează pe unii este faptul că este prea mult plastic..

O să văd după ce îl butonez dacă e deranjant acest lucru. Îmi place noul S4, dar parcă totuși îl aștept pe S6 care are un design mult mai fain, așa cum puteți vedea în fotografia de mai jos (sursa phonearena):

samsung_s6_cuibus_blog_transilvania_smarthphone

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments