Advertising,  Business,  Tineret

Seminar interactiv – “Managementul Marketing-ului Contemporan”

seminar_vlad_cuibus_blog_cluj_transilvaniaGriffiths School of Management și Soluții Avansate, împreună cu Talpoș & Partners, au plăcerea să anunțe organizarea seminarului ”Managementul Marketingului Contemporan”, eveniment ce își propune să aducă în discuție strategii de marketing actuale și relevante pentru întreprinzători. Seminarul este sustinut de Sebastian Vaduva, Decan Griffiths School of Management.
“ Legaturile pe care le dezvolta o companie cu clientii, cu furnizorii sau cu propriii angajati, reprezinta astazi cel mai important capital de care compania respectiva dispune. Ca atare, in conditiile actuale, atat planul teoriei cat si planul practicii de marketing sufera schimbari de esenta si reorientari catre noi paradigme, care tin de asa-numitul marketing relational”,  sustine ec. dr. ing. Mihai Talpos, unul dintre organizatorii actiunii.
Seminarul va avea loc in zilele de 29-30 noiembrie 2013 la Cluj-Napoca, in cadrul Facultatii de Business, str. Horea, nr. 7, programul fiind structurat pe doua zile: Ziua I – 29 noiembrie 2013, intre orele 16:00 – 20:00 si Ziua II – 30 noiembrie 2013, intre orele 09:00 – 14:00. Evenimentul face parte dintr-o suita de evenimente pe care organizatorii le au in pregatire si care vizeaza strangerea de fonduri pentru dezvoltarea proiectelor initiate de catre Asociatia pentru Educatie Informala, participarea la seminarul “Managementul Marketing-ului Contemporan” constituind o forma de a contribui la acest efort de strangere de fonduri. In acest context, donatia minima, care asigura participarea la eveniment, este de 150 lei.

Acest seminar oferă oportunitatea de a obține credit transferabil de nivel masteral, atât în cadrul Griffiths School of Management cât și în cadrul altor instituții educaționale de notorietate, la nivel național și internațional.
Numarul de locuri este unul limitat (20 locuri), iar inscrierile se pot face completand formularul postat la adresa: Google Docs

Contact:
•    E-mail: office@talpos.ro
•    Mobil: 0751.049 698
•    Facebook: Talpos&Partners.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments