Advertising,  Business

Seminar interactiv – “Solutii practice de finantare a afacerilor”

Solutii practice de finantare a afacerilor_cuibus_blog_transilvaniaGriffiths School of Management și Soluții Avansate, împreună cu Talpoș & Partners, au plăcerea să anunțe organizarea seminarului ”Solutii practice de finantare a afacerilor”, eveniment ce își propune să aducă în discuție cunoasterea instrumentelor si mecanismelor de finantare a afacerii. Seminarul este sustinut de ec. dr. ing Mihai Talpos.
“Exista solutii practice de finantare a afacerilor, oricare ar fi stadiul de viata in care s-ar afla afacerile respective. Indiferent ca vorbim de afaceri in stadiu de initiere, crestere, maturitate sau declin, se pot gasi instrumente şi mecanisme de mobilizare a resurselor de capital de la cei cu excedent de resurse (investitorii / bancile) spre cei care au nevoie de acestea (agenţii economici). Tine de noi sa cunoastem aceste instrumente si mecanisme, pentru a le putea folosi in beneficiul antreprenoriatului romanesc”.-  sustine ec. dr. ing. Mihai Talpos.
Evenimentul va avea loc in zilele de 6-7 decembrie 2013 la Cluj-Napoca, in cadrul Facultatii de Business, str. Horea, nr. 7, programul fiind structurat pe doua zile:
Ziua I – 6 decembrie 2013, intre orele 16:00 – 20:00
Ziua II – 7 decembrie 2013, intre orele 09:00 – 14:00.

Seminarul face parte dintr-o suita de evenimente pe care organizatorii le au in pregatire si care vizeaza strangerea de fonduri pentru dezvoltarea proiectelor initiate de catre Asociatia pentru Educatie Informala, participarea la seminarul “Solutii practice de finantare a afacerilor” constituind o forma de a contribui la acest efort de strangere de fonduri. In acest context, donatia minima, care asigura participarea la eveniment, este de 150 lei.
Acest seminar oferă oportunitatea de a obține credit transferabil de nivel masteral, atât în cadrul Griffiths School of Management cât și în cadrul altor instituții educaționale de notorietate, la nivel național și internațional.
Numarul de locuri este unul limitat (20 locuri), iar inscrierile se pot face completand formularul postat la adresa: Docs

Contact:
•    E-mail: office@talpos.ro
•    Mobil: 0751.049 698
•    Facebook: Talpos&Partners.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments