Uncategorized

Semne care anunta faptul ca anvelopele trebuie inlocuite

optimalauto_cuibus_blog_TransilvaniaFara nici o indoiala, a avea autoturism inseamna o cheltuiala in plus. Fie ca vorbim despre intretinerea acestuia sau pur si simplu de carburantul achizitionat pentru deplasarile pe care le efectuam, tot timpul trebuie sa cheltuim atunci cand vine vorba despre autoturismul pe care il detinem. Inlocuirea anvelopelor reprezinta cu siguranta unul din lucrurile pe care un proprietar de autovehicul nu doreste sa il auda, deoarece aceasta operatiune este destul de costisitoare. Insa, aceasta operatiune este inevitabila deoarece mai devreme sau mai tarziu anvelopele trebuie inlocuite. Pentru a sti cand este momentul sa achizitionam un set nou de anvelope, in cele ce urmeaza o sa prezint cele mai importante semne care ne anunta ca anvelopele trebuie inlocuite.

Uzura reprezinta inamicul numarul 1 al anvelopelor. Din acest motiv anvelopele trebuie verificate periodic pentru a stabili gradul de uzura al acestora. In momentul in care adancimea benzii de rulara este mai mica de 1.6 mm este clar ca respectivele anvelope trebuie inlocuite.

Imbatranirea anvelopei reprezinta un alt semn care anunta necesitatea achizitionarii unui nou set de anvelope. Cele mai frecvente semne de imbatranire sunt reprezentate de ruperea cauciucului benzii de rulare precum si a talonului deformare.

Gaurile din anvelope reprezinta una din cele mai frecvente probleme cu care se confrunta soferii. In cazul in care aceste gauri nu mai pot fi reparate de catre specialistii din domeniu este timpul sa iti achizitionezi un set nou de anvelope.

Acestea sunt din punctul meu de vedere cele mai frecvente semne care anunta necesitatea achizitionarii unui nou set de anvelope. In cazul in care te afli intr-una din aceste situatii iti recomand accesarea site-ului  http://optimalauto.ro..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments