Advertising

Seriale Online

top_serialeÎn cercul meu de prieteni a revenit o nouă modă aceea a serialelor. Atât cât ne perimte timpul fiecăruia dintre noi ne mai aruncăm ochii și ne facem ziua mai bună privind un serial. Iar în week-enduri ne strângem toți prietenii la unul din noi și facem maratonul de seriale. Gătim ceva delicios și apoi ne punem pe râs și vizonat.
Vă povestesc despre fiecare serial pe care l-am văzut de-a lungul timpului câte ceva. Urmareste serialele de top și nu altceva pentru a nu-ti pierde timpul. Two and a half men, cine nu a auzit de celebrul serial? Îl cotez ca fiind de cinci stele, o comedie incredibilă cu Charile Sheen și mai apoi cu Ashton Kutcher. Ca să înțelegeți succesul acestui serial trebuie să vizionați câteva episoade. Two and a half men a debutat in anul 2003 și este considerat cel mai longeviv spectacol de comedie din istoria televiziuii. Modern Familiy este încă un serial ce se află pe lista mea, o comedie de calitate cu episoade scurte. A fost lăudat pentru revitalizarea sitcomului de televiziune, a fost destinatarul a patru premii Emmy consecutive pentru cel bun serial de comedie și a unui Glob de Aur pentru cea mai bună comedie serial. Seralul urmărește viața a trei familii înrudite, fiecare cu calități și însușiri ale vremurilor contemporane. Împreună, aceste trei familii ne redau un aspect cinstit și de multe ori hilar a familiei moderne. Merită să-l urmăriți!
Un alt serial de comedie și îmi pare rău ca nu l-am amintit ca fiind primul din listă, Friends. Acest serial a avut un impac fabulos în lumea televiziunii deși producătorii l-au prezentat ca fiind „doar un show TV”. Numeroași psihologi au investigat impactul cultural al serialului Friends în timpul difuzării acestuia. Coafura lui Jennifer Aniston a fost poreclit “Rachel, și a fost copiată în întreaga lume. Sloganul lui Joey, „Ce mai faci?” (how you doin`), a devenit o parte populară de argou în engleza occidentală și fiind adesea folosită ca o linie de pick-up sau ca semn de salut între prieteni. Serialul a influențat, de asemenea, limba engleză, potrivit unui studiu realizat de Universitatea din Toronto, care a constatat că personajele foloseau cuvântul accentuat „astfel” (“so”) pentru a modifica adjective mai des decât orice alt intensificator. Deși preferința și-a făcut deja drum în limba poporului american, utilizarea în serial poate fi accelerat schimbarea. Obiceiul acotrului Mtthew Perry de a lăsa o propoziție neterminată pentru sarcasm, de asemenea, a influențat de vorbirea telespectatorilor. Un alt lucru interesant s-a manisestat în urma atacurilor din 11 septembrie, când rating crescut cu 17% față de sezonul trecut.
Dacă vreți să vă binedispuneți aveți mereu la îndemână un bol cu popcorn și un serial de comedie..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
seriale online gratis

interesant, dar cine mai vede two and a half men? au cam expirat

seriale online

Frumos site-ul! Succes.