Advertising,  IT

Service telefoane

servicio_cuibus_blog_romaniaCred că fiecare dintre noi odată ce și-a cumpărat un telefon mobil a avut mici probleme cu el. De cele mai multe ori problemele apar tocmai după ce aparatele GSM ies din garanție, întâmplător sau nu, obsolescența companiilor mari este foarte bine pusă în aplicare pentru o reînoire constantă a produselor. Totuși uneori ne atașăm mai mult de telefonul nostru și dorim să-l reparăm și să nu-l aruncăm pur și simplu. Chiar dacă mulți dintre noi am pornit de la Siemens, Nokia sau altă marcă, până la urmă aproape toate ajung și prin service pentru defecțiuni mai mici sau mai mari. Cei care locuiesc în București sau sunt în trecere și au probleme cu telefonul lor pot apela la un service gsm care oferă o gamă largă de servicii. Acum cu smartphone-urile este mult mai dificil să meșterim singuri telefoanele și e de preferat să apelăm la cei specializați în acest sens. Servicio repară orice telefon că e IPhone, că e Samsung sau altă marcă, și pe deasupra repară și alte obiecte electronice așa cum putea observa din descrierea serviciilor oferite de aceștia:

Reparam orice aparat electronic de pe piata, de la ecrane sparte, porturi defecte, butoane stricate sau telefoane scapate in apa. Servicio este locul in care aparatele electronice revin la viata in mana iscusitilor nostri tehnicieni.Suntem specializati in produsele Apple, asa ca daca iPhone-ul tau face figuri vino cu el la noi ca sa il aducem in stadiul perfect de functionare.

Dacă aveți probleme cu laptopul, cu tableta nu vă preocupați că cei de la Servicio au specialiști care vă încerca să rezolve problema voastră într-un timp cât mai scurt și la un preț corect. Pe lângă service mai puteți găsi o gamă largă de accesorii pentru telefoane iPhone, BlackBerry, Samsung, Android / HTC și tablete.

Specialiștii de la SERVICIO vă așteaptă la sediul lor din: BD. BUREBISTA NR. 3, BUCUREȘTI..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Cristi

Ma poti ajuta cu un raspuns, la ce pret ma ajunge sa schimb un display de iphone 4S pe alb? Multumesc mult!