Serviciul de Inmatriculari Cluj iti mananca viata

inmatriculari_cluj_cuibus_blog_transilvania_servicii_proasteAstăzi am ajuns întâmplător pe la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Cluj care a rămas ca acum 20 de ani,  doar puțin cosmetizat  cu niște termopane toxice,  ca deh suntem în România și tot ce aruncă europenii se reciclează pe cobaii de români,  niște vopsea de ulei și un sistem de ” programare” cu numere de ordine care nu funcționează de 7 zile!!! Am stat pentru un prieten 3 ore la coadă pentru niște amărâte de numere roșii! Apă nu mai era,  îmbulzeală cât cuprinde, ventilație 0..

Dar cum viața bate filmul și să nu ne plictisim pe aici am fost martor și la reținerea unui spărgător de mașină. Acesta a spart mașina unui ‘milițian’ care lucrează pe Albac, dar acesta a reușit să-l rețină și a intrat cu el in sala cu ghișeele pentru înmatriculări,  așa cum intră Țiriac cu vânatul în mână în fața camerelor de luat vederi. Acesta a solicitat sa vină niște agenți să-l ridice pe spărgător.  Cum NU există pază la acest serviciu de 2 lei,  2 agenți și-au părăsit ghișeele la care așteptau min 20-30 de oameni/ghișeu și au venit în sală să-l imobilizeze pe acest tânăr de vreo 25 de ani mic și uscativ.  Uite așa a trebuit să mai stam 10-15 în plus până au revenit agenții la ghișeu.  Acesta este Clujul ” European”..Capitala lui peste prăjit e o poveste de adormit idioți și ignoranți! E trist că mai există astfel de servicii plătite din banii contribuabililor care nu au pic de respect pentru cetățean! Aceste 4 ghișee fac cam 2500-3000 euro pe zi de la oameni, dacă din banii aștia nu poti plăti 5-10 oameni să lucreze calumea, atunci chiar că suntem de toată coma.

După această experiență tristă am făcut și o reclamație la ANPC și la conducerea acestui serviciu execrabil din Cluj-Napoca!

Să auzim numai de bine!

 

 

 

(Visited 29 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments