Advertising

Sfaturi de la cel mai bun service de reparatii masini spalat

Masinile de spalat sunt niste dispozitive mecanice, care, ca si in cazul altor produse casnice, au nevoie de reparatii din cand in cand. Si noi la Master Service stim cel mai bine despre ce este vorba. Daca nu stie un service masini de spalat care sunt cele mai enervante probleme la acest gen de aparat electrocasnic, atunci cine?
Masinile de spalat sunt formate din mai multe componente care se ocupa de fiecare functie in parte a aparaturii.

Spalarea, clatirea, centrifugarea, uscarea si alte functii ale masinii necesita anumite componente care le pun in miscare.

Insa, orice produs electronic care imbina mai multe piese electrice poate fi subiectul erorilor si a starilor de pasivitate. Iar daca problema este una majora, este necesar sa apelezi la profesionisti care sa vada despre ce este vorba si sa puna in aplicare cunostintele lor pentru a-i reda viata masinii tale de spalat. Astia suntem noi – cel mai eficient service de reparatii masini de spalat Whirlpool si multe alte marci din Bucuresti-Ilfov – Master Service.

Asadar, care sunt cele mai enervante erori si probleme ale masinii de spalat rufe?

Nu intra in modul de centrifugare
Asta se poate intampla si daca indesi prea multe lucruri de spalat odata in masina. Mai scoate cateva rufe si apoi porneste din nou masina de spalat. Alte motive pentru care se intampla asta pot fi si capacul stricat sau comutatorul care nu mai este etans. Insa, poate fi vorba si despre vreo curea rupta sau slabita, dar si vreo problema de control a masinii.

Apa nu se scurge

Acest lucru se poate intampla daca pompa de apa este infundata, daca cureaua este slabita sau daca furtunul de scurgere este rasucit. Poti inlocui cureaua sau ne poti suna pe noi pentru a ne ocupa de aceasta problema enervanta.

Masina nu se umple cu apa

Se poate sa ai de-a face cu aceasta problema daca furtunurile interne sunt infundate, daca este o eroare la timer, la capacul masinii sau la robinetul de reglare a nivelului apei. Examineaza tu cele trei terminale ale masinii de spalat si toate accesoriile aditionale pentru a vedea unde iti apare valoarea 0 si unde iti apare valoarea “infinit”.

Tine minte! Cu orice problema te-ai confrunta la masina de spalat, nu te panica si incearca sa gasesti solutii la erorile aparute. Daca nu le poti face fata, suna la cel mai eficient service masini de spalat din Bucuresti-Ilfov – Master Service..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments