In gura lupului,  IT,  WWW,  Zi de zi

Shit Google Ad

De obicei sunt mulțumit de serviciile celor de la Google, din păcate în ultima perioadă mă calcă pe bec cu unele dintre ele. G+ merge ca fânul și nu este o sincronizare bună între varianta de telefon și cea de pe PC, arhiva și multe altele. Deci am renunțat să-l mai folosesc deși speram să fie un concurent real la chatul de la Facebook care e de toată jena. Bun trecând de chat astăzi îmi verificam mailurile și ce văd?

shit_google_ad_cuibus_blog_transilvania2

Publicitate la o vrăjitoare prezicătoare din Italia cică. De obicei mă nimereau cu unele chestii de interes și chiar nu-mi displăceau foarte tare linkurile care mai apăreau pe acolo. Dar când am văzut asta mi-a sărit muștarul, mai ales că nu am apelat și nici nu voi apelea la nicio vrăjitoare, nu am primit niciun mail despre așa ceva, deci nu știu de unde interesul descoperit de ei pentru domeniul astă.

shit_google_ad_cuibus_blog_transilvania3

Automat am blocat  site-ul și sper să nu mai primesc astfel de reclame deoarece voi renunța și la serviciile gmail fără niciun regret. Sper ca cei de la Google să-și revină să nu ami facă astfel de experimente deranjante.

 .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments