Bloggeri,  Clujul de langa noi,  Cultura & Media,  Tineret,  WWW

Social Media Summit Cluj-Napoca 2012

Sură foto & info: BizForum

Social Media Summit a ajuns la a 10-a ediție și vor fi prezenți mai mulți bloggeri și specialiști din online-ul românesc. Dacă în anii trecuți la Cluj participau oameni de marcă anul acesta văd că s-au strecurat și unii așa ziși bloggeri cunoscuți ca și lipitori, nu dau nume, dar se cunosc ei. Clujul are după părerea mea una dintre cele mai puternice comunități de bloggeri chiar dacă e puțin stratificată, cei care se vând oricui și pentru orice pentru a deveni faimoși și cei care scriu din pasiune și nu sunt interesați de faimă, bani sau alte interese mai puțin curate.

În România avem peste 3 milioane de cititori de bloguri și mai mult de 5 milioane utilizatori de Facebook, iar inevitabil business-urile văd tot mai clar alternativa la bugetele imense cheltuite pe campanii traditionale de advertising.

Din păcate anul acesta nu pot să fiu prezent deoarece nu sunt în zonă dar o să urmăresc cât este posibil de la distanță și sper să fie online prezentările.

Dacă vreți să participați la evenimentul din 5 decembrie 2012 de la City Plaza din Cluj-Napoca vă puteți înscrie gratuit pe bizforum. Mai multe detalii despre program găsiți aici..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments