“Studentii” au inceput cu dreptul

Ieri a reînceput Liga I Bergenbier la Fotbal Masculin 2011-2012 sau liga lui Mitică cum mai este denumită în mod frecvent, din cauza manevrelor care se fac în campionatul românesc de fotbal.

Ieri s-au desfășurat 3 meciuri: Rapid – Vaslui 3-0 (victorie meritată după evoluția celor 2 echipe), Dinamo – FC Târgu Mureș 1-0 (bine că au bătut și câinii) și la finalul zilei Dacia Mioveni – UNIVERSITATEA CLUJ 0-1.

Chiar dacă U nu a avut un joc foarte strălucit sunt mulțumit că am început cu dreptul acest nou campionat. Cu multe greșeli în apărare, dar și în atac, am reușit după o acțiune superbă realizată de Alex Păcurar (Săndel) împreună cu Machado să ducă la deschiderea scorului în minutul 40. Machado a primit o pasă superbă de la Păcurar, Machado a făcut o bicicletă și a șutat la colțul lung din careul mare și ….bară GOLLLL!!!

Universitatea CLUJ: Popa – Unguruşan, Szukala, Pele, Mendy – Păcurar (78 Marinescu), Boştină, Menassel – Machado (59 Cojocnean), Niculescu (67 Tony), Cristea. Antrenor: Ionuţ Badea

CS Mioveni: Hăisan – Voicu, Olteanu, Miulescu, Crăciun (88 Nilă) – Enache, Mărgăritescu, Săndulescu, Neaga (59 Coşereanu) – Dică (72 Azya), Tănasă. Antrenor: Ionuţ Popa

Goluri: Machado 40
Cartonaşe galbene: Dică 51, Săndulescu 57, Tănasă 62 / Niculescu 55, Cristea 57, Unguruşan 74, Cojocnean 92, Popa 93

Arbitri: Radu Petrescu – Andrei Constantinescu, Valentin Avram (toţi din Bucureşti)
Stadion: Orăşenesc. Spectatori: 7.500

Săptămâna viitoare ne așteaptă un meci dificil împotriva unei candidate la titlu, Rapid București..să sperăm că vom juca mai legat și vom obține cel puțin un punct.

HAI U!

(Visited 15 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments