Universitatea Cluj

“Studentii” au inceput cu dreptul

Ieri a reînceput Liga I Bergenbier la Fotbal Masculin 2011-2012 sau liga lui Mitică cum mai este denumită în mod frecvent, din cauza manevrelor care se fac în campionatul românesc de fotbal.

Ieri s-au desfășurat 3 meciuri: Rapid – Vaslui 3-0 (victorie meritată după evoluția celor 2 echipe), Dinamo – FC Târgu Mureș 1-0 (bine că au bătut și câinii) și la finalul zilei Dacia Mioveni – UNIVERSITATEA CLUJ 0-1.

Chiar dacă U nu a avut un joc foarte strălucit sunt mulțumit că am început cu dreptul acest nou campionat. Cu multe greșeli în apărare, dar și în atac, am reușit după o acțiune superbă realizată de Alex Păcurar (Săndel) împreună cu Machado să ducă la deschiderea scorului în minutul 40. Machado a primit o pasă superbă de la Păcurar, Machado a făcut o bicicletă și a șutat la colțul lung din careul mare și ….bară GOLLLL!!!

Universitatea CLUJ: Popa – Unguruşan, Szukala, Pele, Mendy – Păcurar (78 Marinescu), Boştină, Menassel – Machado (59 Cojocnean), Niculescu (67 Tony), Cristea. Antrenor: Ionuţ Badea

CS Mioveni: Hăisan – Voicu, Olteanu, Miulescu, Crăciun (88 Nilă) – Enache, Mărgăritescu, Săndulescu, Neaga (59 Coşereanu) – Dică (72 Azya), Tănasă. Antrenor: Ionuţ Popa

Goluri: Machado 40
Cartonaşe galbene: Dică 51, Săndulescu 57, Tănasă 62 / Niculescu 55, Cristea 57, Unguruşan 74, Cojocnean 92, Popa 93

Arbitri: Radu Petrescu – Andrei Constantinescu, Valentin Avram (toţi din Bucureşti)
Stadion: Orăşenesc. Spectatori: 7.500

Săptămâna viitoare ne așteaptă un meci dificil împotriva unei candidate la titlu, Rapid București..să sperăm că vom juca mai legat și vom obține cel puțin un punct.

HAI U!

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments