Subway vine la CLUUUUUJ!

Sursa foto: Subway.com

În curând se va deschide primul restaurant SUBWAY din Cluj, cred că e singura marca americană care îmi place. O mâncare destul de ok la prima vedere atât legumele cât și restul ingredientelor par destul de ok. Nu am intrat mai în amănunt să văd dacă există probleme și la produsele lor, dar până acum sunt mulțumit de subway-urile oferite. Gabriela Dobos, PR Officer Iulius Mall a declarat că Subway, cel mai mare lanț de restaurante de tip fast food din lume, a semnat primul contract din Transilvania cu Iulius Group, pentru o locație în Iulius Mall Cluj.

Vestitul operator va fi poziționat la etajul shopping mall-ului, lângă terasa Iulius Mall și va ocupa o suprafață de 80 mp. Subway va fi inaugurat în primavara acestui an.Lanțul unităților de alimentație publică Subway a fost înființat în anul 1965 de către Fred DeLuca, în statul Connecticut din SUA, iar prezent are 36.371 de restaurante, în 99 de țări.

Fred DeLuca căutând o metodă de a-și finanța studiile pentru a deveni doctor, la sugestia unui prieten a deschis o unitate de alimentație publică care oferea consumatorilor submarine sandwich. Cu un împrumut de 1000$ de la prietenul Dr Peter Buck, care a devenit și partenerul lui Fred, a reușit să dea peste cap industria alimentară fast food.

Primul magazin a fost deschis în Bridgeport, Conneticut în august 1965. Apoi și-au stabilit ca obiectiv deschiderea a încă 32 de magazine în 10 ani. Fred a învățat repede elementele de bază ale unei afaceri, importanța realizării unor produse de calitate, cu niște costuri reduse, dar în același timp furnizând clienților lui produse de calitate și găsint locații cu vad bun. Aceste reguli simple sunt în continuare normele după care se ghidează acest brand care a devenit cunoscut la nivel mondial.
În anul 1974 cei doi și-au dat seama că este destul de greu să ajungă la numărul propus inițial, având în vedere că după 9 ani aveau doar 16 restaurante. Pentru a reuși totuși să realizeze obiectivul propus au lansat o franciză care a prins foarte bine într-o perioadă de creștere economică, crește care continuă până în prezent.
În prezent acest tip de restaurant este preferat de persoanele care au la dispoziție un timp scurt pentru pauza de masă, dar care totuși doresc un produs hrănitor și sănătos. Vă recomand cu căldură să încercați produsele de la Subway și aștept părerea voastră despre ele.
Filozofia sandwichurilor la cerere merge mai departe.
Preferatul meu este Chicken teriyaky cu pâine Parmesan-Oregano, brânză Provolone, sos sweet onion și artei iuți. Mai multe detalii despre acest Subway găsiți pe subway.com

Ce mai îmi place la această marcă este că poți pe site-ul oficial să-ți calculezi singur informațiile nutriționale în funcție de subway-ul preferat cu ajutorul Nutrition Calculator..

O variantă la acest sandwich o puteți vedea în filmulețul de mai jos:

 

POFTĂ BUNĂ!

(Visited 31 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments

[…] La cât mai multe produse gustoase și de calitate.Mai multe detalii despre istoria Subway găsiți în postul Subway vine la CLUUUJ! […]