Suspendarea lui basinescu (la cald si la rece)

Sursa foto: cronacaeattualita.blogosfere.it

Am dat un ochi pe mai multe site-uri care aveau un sondaj în legătură cu suspendarea lui bășinescu. Astăzi, 6.07.2012, unii politrucii noștri au reușit să-l pună pe tușă pe bășinescu cu 256 de voturi “pentru”, iar 114 au fost “împotrivă”, exprimate 372 voturi exprimate, două voturi au fost anulate. Pentru suspendarea din funcţie a preşedintelui erau necesare 217 voturi favorabile.

Foarte interesante rezultatele la cald și la rece ale românilor..sunt curios cum vor vota romanii, vor schimbare sau le place în era portocalie – “Să trăiți bine”!

Captura de pe Mediafax.ro în ziua demiterii 6.07.2012

Captura de pe Mediafax.ro în 9.07.2012

Captura de pe Jurnalul.ro în ziua demiterii 6.07.2012

Captura de pe Jurnalul.ro în 9.07.2012

Captura de pe stiridecluj.ro în 6.07.2012

Captura de pe stiridecluj.ro în 9.07.2012

Oricum e foarte distractiv și interesant în același timp cum anumite ziare sunt total băsiste sau contra, oricum dacă e să facem o medie pare a fi o lupta foarte strânsă. Aș vrea totuși ca Diaspora să nu hotărască iar viitorul lui Băsescu așa cum s-a întâmplat la alegerile trecute.

În schimb ziarele total băsiste gen evz.ro afirmă că în urma sondajului realizat de TVH 2, Băsescu este iubit de 53% dintre români, 42% susțin demiterea, iar 5% nu au dat nicun răspuns.

În același timp din sondajul realizat de IMAS, publicat pe finantistii.ro reiese faptul că 79,8% dintre românii cu drept de vot vor merge la urne la referendumul pentru demitirea lui train beșinescu. Doi români din trei care vor participa la referendum susțin că vor vota pentru demiterea președintelui Traian Băsescu. Oare se vor deștepta românii?

Sper ca măcar acum românii să conștientizeze că acest personaj nu a făcut nimic pentru România, doar a distrus, de la flotă, la transporturi, la imagine..totul a devenit un hăhă iar să trăiți bine doar pentru pdl-iști era valabil.

Deșteaptă-te ROMÂNE! trebuie eliminat definitiv acest impostor din politica românească!

JOS Băsescu!

 

 

(Visited 46 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments