Tineret

Tabara Medievala Pentru Copii Postavaru

tabara-medievala-postavaru-2009.jpg

Agentia Medieval Praxis anunta organizarea Taberei Medievale pentru copii – Postavaru 2009.

Într-un timp în care oamenii sunt tot mai grabiti, copiii au nevoie de o schimbare. O schimbare de aer si de timp, care îi va transpune în alte timpuri, când existau idealuri înalte si eroi adevarati. Prin jocuri, ateliere si activitati recreative si educative, ei vor evada din lumea reala într-o lume de poveste.
Timp de o saptamâna, aspirantii cavaleri si tinerele domnite vor fi înconjurati de decoruri medievale si vor primi costume medievale. Domnitele vor purta rochii, iar cavalerii vor avea tunici si scuturi cu însemne heraldice.
Atelierele de scrima cu spada medievala, tir cu arcul, pictura si heraldica medievala, olarit le vor dezvolta abilitatile personale, le vor îmbogati bagajul de cunostinte si îi vor familiariza cu codul de onoare, valorile si spiritul cavalerismul medieval.

Tabara se va derula în perioada 22 iunie – 2 august, în cabana Postavaru si va cuprinde sase serii a câte o saptamâna fiecare. Cabana se afla în masivul Postavaru, la o altitudine de 1604 m cu acces din Poiana Brasov.
Mai multe informatii puteti gasi la adresa www.tabara-medievala.ro

Contact:

Anca Barcu – anca@medievalpraxis.ro / 0728.883.918.
Laurentiu Constantin – laurentiu@medievalpraxis.ro  / 0721.701.808..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments