WWW

Talent Gate

talent_gate.gif

Sursa foto: talentgate.ro

Talent Gate este un site care promovează tinerii absolvenți care își încep cariera luând decizia conștientă de a merge pe calea obținerii succesului într-o profesie pentru care au afinități naturale.
Aceștia își asumă misiunea de a scurta drumul către succes, de a minimiza procesul de “încercare și eroare” de la începutul unei cariere și de a maximiza potrivirea dintre talentul vostru și necesitățile economiei românești.
Valorile noastre sunt o distilare a unor experiențe bazate pe succesele și eșecurile noastre și ale altora: încredere, abordare deschisă, învățare continuă și împărtășirea cunoștințelor. The Leadership Alliance este un parteneriat strategic creat de Leadership Development Solutions cu scopul de a oferi o alternativă premium la serviciile de recrutare de la toate nivelele pentru economia din România. Acestea se adresează celor mai buni 2% din profesioniștii talentați din România, de la primele etape de dezvoltare în carieră până la nivelul senior de dezvoltare profesională.

Mai multe detalii despre acest site puteți afla pe www.talentgate.ro.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments