Fuck the system

Tampitii Clujului

slide8.JPG

Stadionul contestat, dar care o să fie construit oricum!

Astăzi am rămas iarăși crucit când am citit în presă că niște arhitecți cotestă în instanță noul stadion Ion Moina.

Stau și mă întreb de ce? de la cine au luat niște verzișori oare..de la paskakany sau de la alt binevoitor al Clujului ;i a Universității Cluj. De ce nu contestă acești arhitecți blocurile care se construiesc între case de sute de ani? De ce nu contestă jegurile de turnuri de pe republicii ale pui paskakany? care strica tot în zona..de ce nu contestă jegurile care se fac în centru Clujului? PENTRU CĂ SUNT NIȘTE TÂMPITI!

Din punctul meu de vedere Tibor Laszlo Nonn, Horaţiu Şerban Răcăşan, Cristian Eugen Rus, Bogdan-Raul Fodor, Marius Pompei Clonda şi Nicolae Mirişan ar trebui să primeasă titlul de persona non grata automat!

În alte locuri orașe întregi lucrează și colaborează împreună pentru realizarea unui stadion care apoi aduce beneficii comunității, la noi se omoară capra vecinului când se face ceva util.

În Cesena se lucrează pentru a moderniza stadionul pentru 2016 când ar putea să fie inclus pentru Euro 2016, la Torino Juvetus își face un alt stadion etc..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
bogdan

pun pariu pe un bax de vin ca nu va fi asa ceva in urmatorii 2 ani….

bogdan

din pacate s-au pierdut niste bani cu proiectu stadionului, caci se stie de mult ca acolo se va face orice altceva in afara de stadion.
proiectul a fost facut doar ca sa arunce praf in ochi celor care isi doresc stadion…