“Tara lui Caragiale” la Muzeul de Arta Cluj-Napoca

 Muzeul de Artă Cluj-Napoca, instituţie de cultură aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj şi Radio România Cluj vă invită vineri 10 februarie, ora 15.00, în Sala Tonitza a Muzeul de Artă Cluj-Napoca la o primă audiţie cu public din cadrul proiectul „Ţara lui Caragiale”, a cărui lansare în ţară va avea loc cu această ocazie, după premiera din Capitală din 30 ianuarie a.c.

„Ţara lui Caragiale”, având subtitlul „Schiţe contemporane despre întâmplări trecute… sau invers!?” este un spectacol radiofonic produs de Teatrul Naţional Radiofonic în colaborare cu Radio România Cluj. Textele din schiţele Articolul 214, Situaţiune şi Justiţie sunt interpretate de actorii Teatrului Naţional din Cluj: Melania Ursu, Cornel Răileanu, Petre Băcioiu, Anca Hanu, Ruslan Bârlea, conduşi de autorul proiectului, regizorul Mihai Lungeanu. Audiţia e urmată de un dialog liber cu actorii şi regizorul spectacolului.

Evenimentul face parte din manifestările dedicate „Anului Caragiale” la împlinirea a 160 de ani de la naşterea şi 100 de ani de la dispariţia marelui dramaturg român Ion Luca Caragiale.

(Visited 32 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments