Arta

Michael Jackson – This is it

this-is-it.png

Astăzi am fost și eu la mult mediatizatul film cu Michael Jackson – This is it. De obicei nu îmi plac lucrurile care sunt la modă sau mult mediatizate, dar Michael mi-a plăcut și mai demult, deși nu eram fanatic ca și alții după el. Am rămas plăcut impresionat la cât de sensibil era și câtă dragoste față de oameni emana. Meseria și-o făcea impecabil cu o dăruire totală și consider că a fost unul dintre cei mai mari artiști cunoscuți până în prezent. Nu știu dacă nu a fost intenționat otrăvit, deoarece cred că avea un impactenrom la nivel mondial pentrudragosteși protecția pământului, deoarece: ”simt că natura încearcă să compenseze omul. Planeta e bolnavă, are febră.Dacă nu o reparăm acum, ajungem la un punct e unde nu mai avem cale de întoarcere. E ultima șansă să reparăm această problemă. E ca un tren pe fugă. Timpul a sosit. Asta e”, a afirmat Michael Jackson. Tot el spunea că: ”Ador secretele magiei din natură. De asta mă înfurii când văd ce se întâmplă în natură. În fiecare secundă, un pământ de mărimea unui teren de fotbal este distrus pe Amazon. Chestile astea chiar mă deranjează. De asta scriu astfel de cântece. Trezește oamenii la realitate și îi avertizează și le dau speranțe. Iubesc planeta. Iubesc copacii. Am o obsesie pentru ei. Îmi plac culorile, schimbarea frunzelor. Respect aceste lucruri.”
This is it este un film superb unde puteți vedea mici frânturi din pregătirile pentru cele 50 de concerte pe care trebuia să le susțină în următorii 4 ani. Din păcate nu a reușit să suțină nici măcare unul, deoarece acesta a murit în 26 iunie 2009, în condiții suspecte. Ca orice om mare a avut și el vicii mari care încet și sigur l-au terminat.

Oricum superbele piese interpretate de el vor rămâne pentru totdeauna în conștiința mondială. iar Thriller este cel mai vândut album la nivel mondial conform wikipedia

This is it!

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments