Advertising

Tipuri de elevatoare auto

elevatoare_autoDeoarece achizitionarea unui elevator auto poate insemna un efort financiar destul de important este bine ca inainte de a face aceasta achizitie sa stii cat mai multe informatii despre acest dispozitiv astfel incat investitia pe care o faci sa fie cat mai rentabila. In primul rand trebuie sa stii ca in momentul de fata pe piata de profil exista mai multe tipuri de elevatoare auto. In functie de destinatia lor acestea se impart in:

Pentru ca aceasta clasificare se realizeaza in functie de anumite criterii iata care sunt principalele avantaje oferite de catre fiecare elevator auto:

  • Elevatorul auto 2 coloane este unul dintre cele mai achizitionate elevatoare auto, fie ca este vorba despre service-uri auto ori despre persoane fizice. Acest lucru se datoreaza in prrincipal faptului ca elevatorul auto 2 coloane este foarte util in repararea autovehiculelor cu geutatea de pana la 4000 kg. Avand in vedere ca numarul autovehiculelor cu greutatea de pana la 4000 kg este din ce in ce mai mare este lesne de inteles de ce elevatorul cu 2 coloane este atat de achizitionat.
  • Cu o capacitate de ridicare de 4200 kg si cu un timp de ridicare de aproximativ 60 secunde, elevatorul auto 4 coloane este dispozitivul perfect atunci cand ai de efectuat lucrari ce tin de geometria rotilor autovehiculului.
  • Pentru spatii ceva mai restranse elevatorul auto foarfeca reprezinta cea mai buna achizitie pe care ai putea-o face atunci cand vine vorba despre achizitionarea unui elevator auto. Chiar daca acesta ocupa un spatiu mai mic gratie modului in care este confectionat acest lucru nu inseamna ca este mai putin eficient in comparatie cu celelalte tipuri de elevatoare auto.

Nu in ultimul rand elevatorul foarfeca vulcanizare este destinat remedierii problemelor autovehiculului ce tin de vulcanizare..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments