In gura lupului,  Politica

Toate partidele, aceeaşi mizerie

Internetul_ultima_baricada_cuibus_blog_transilvaniaPolitrucii nu au înțeles nimic din ultimele proteste ale clujenilor, iar astăzi ne-au băgat pe gât o lege total neconstituțională de supraveghere continuă. Au crezut că dacă unii stau la coadă în mall-uri sau la The Hobbit, restul nu o să observe ce aberații mai votează Senatul. Mai jos găsiți anunțul postat pe Facebook de către clujeni:

UN SFERT DE VEAC DEGEABA?

Sunt 25 de ani de când oamenii au murit în stradă pentru o Românie fără Securitate, fără supraveghere, intimidare şi incriminare. Dar astăzi politicienii noştri încearcă să reinstaureze controlul absolut şi să pregătească un nou stat poliţienesc. Noua lege a supravegherii cibernetice, adoptată în Parlament vineri, 19 decembrie, va permite oricărui ofiţer de informaţii să-ţi percheziţioneze, fără mandat, calculatorul, tableta sau telefonul.

Fideli principiului Toate partidele, aceeaşi mizerie, senatorii au votat în unanimitate pentru ca dreptul cetăţenilor la viaţă privată, la secretul corespondenţei, la comunicare electronică nestingherită, să fie anulat.

În aceşti ultimi ani, Internetul a reprezentat ultima baricadă a cetăţenilor şi a societăţii civile din România, a fost o sursă preţioasă de informaţie şi a creat platformele pentru mişcările de stradă. Acesta este motivul pentru care politicienii încearcă suprimarea libertăţii fundamentale şi a capacităţilor de acţiune pe care el le întemeiază. Dacă legea votată vineri este promulgată de preşedinte şi intră în vigoare, toate eforturile revoluţionarilor şi toată lupta noastră vor deveni zadarnice.

Vino duminică, 21 decembrie, ora 12 (ora învestiturii lui Klaus Iohannis ca preşedinte) şi duminică, 28 decembrie, ora 17, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca pentru a-ţi apăra drepturile fundamentale. Cea mai bun mod de a cinsti memoria revoluţionarilor din ’89 e să ne asigurăm că ţara nu ne va fi din nou confiscată.

Răspândește acest eveniment! 

 “Cel care sacrifică libertatea pentru securitate, nu merită niciuna dintre ele.” – Benjamin Franklin

Acum să vedem dacă noul președinte e doar o marionetă sau chiar vrea să schimbe ceva în bine! Să vedem cum gestionează primul test, vrea un stat  stat polițienesc sau unul cetățenesc! Vizita acestuia la Big Broother spune multe..dar să vedem și ce va face în continuare!

Detalii despre lege pe Adevărul.ro

Mai multe detalii pe Facebook

Rămâi vigilent!.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments