Universitatea Cluj

Totul pentru U CLUJ!

Nu cred ca mai este nevoie de cuvinte. U CLUJ este UNICA ECHIPA A CLUJULUI! Peste 4500 de oameni au venit la marsul U-istilor. Acestia nu au primit nici bani, nici mancare… au venit din DRAGOSTE PENTRU CULORI!
Filmuletele vorbesc despre ce a fost astazi in centrul orasului Cluj-Napoca. Felicit organizatorii si pe cei care au participat la acest mars emotionant. De la prichidei, la pensionari, toti cu mic cu mare au cantat pentru “U“nica Iubire!
Cateva mesaje de pe bannere: “Marş pentru o idee“, “Totul pentru “U”!“, “Fostele glorii plâng de sus cum “U” se îndreaptă spre apus”, “Voi priviţi cu nepăsare/ Noi spunem că “U” nu moare“, “Noi murim… “U” niciodata!“.

TOATA VIATA U-ist!

HAIDE U!

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

[…] din România și cel mai iubit în Tranilvania la acțiunea inițiată de Șepcile Roșii – TOTUL PENTRU U CLUJ! (un remember pentru cei care au uitat sau nu știu despre ce e vorba, dar un iubitor de spor nu […]

di

@arh ai dreptate, nu sunt din Cluj-Napoca insa de aproape trei ani traiesc in orasul asta si stiu prea bine ce se intimpla. Oare cum de aceasta campanie mediatica anti-U a coincis cu intorcerea in tara a conducatorilor din deal?? cum de toata presa locala, in afara de un ziar doua, este toata impotriva Universitatii?? Cum de televiziunea publica nu a dat nici o stire, nici macar o informatie, nimic, dupa mitingul suporterilor?? Si nu stiu cum poti sa spui ca 80% dintre U-isti sunt huligani!? Lasa ca daca scapam de Basescu, vor veni vremuri mai bune si pentru “U”… Mai departe»

arh

Di, sunt doua variante: nu esti din cj sau esti u-ist si esti subiectiv. 80% din suporterii lui U sunt huligani, nu au nici o treaba cu fotbalul. Le face placere sa faca scandal si nu este loc mai bun de a face asta decat la un meci de fotbal. Copiii din ziua de azi se uita la fratii mai mari sau la cunostinte , vad ca sunt “mari” suporteri U si gata, merg si ei la meciuri si fac ce fac si restu. Efectu de turma. Daca “smecherasii” din groapa sunt U-isti, toti care is in groapa si viseaza… Mai departe»

di

@arh cit de mult poate fi la moda o echipa care acum joaca in liga a II-a, in imp ce in oras mai este o echipa care are sanse la campionat? mai gindeste si tu, nu e vorba de moda ci de dragoste adevarata!

arh

Plin de copilasi care tin cu U pt ca majoritatea “smecherilor” tin cu U. Ii o ..moda. U nu mai ii si nu va mai fi ce a fost pe vremuri.

di

Dumnezeu sa-i binecuvinteze pe acesti copii! si pe toti cei care au ramas alaturi de echipa!

dr.7

FANTASTIC! cine sunt copiii? cea mai frumoasa cireasa de pe un tort de neuitat!
PENTRUNOIDOARUCLUJCONTEAZA!!!