Advertising

Toyz

tricicleta-transporter-toyz_cuibus_blog_transilvaniaToată lumea vorbește de tricicleta copii chiar dacă vara este pe sfârșite. Eu nu cred deloc acest lucru mai ales dacă ești copil sau ai copii în preajmă. Ei sunt mereu dornici de joacă și mai ales de cadouri. Pe nepoțelul meu îl cheamă Alexandru iar pentru a-i sărbători ziua numelui m-am gândit să-i cumpăr tricicleta copii. Dar am făcut asta pe ultima sută de metrii. Stresul de la servici m-a făcut să uit în totalitate de ziua lui de nume și mai ales de dorințele pe care mi le spune de fiecare dată când ne vedem.
Când mi-am adus aminte nu mai aveam foarte mult timp pentru alegerea cadoului și pentru o tură prin magazine. Așa că am ales alternativa cumpărăturilor online. I-am mai cumpărat lui Alex jucării de pe acest site și am fost foarte mulțumită de calitatea lor dar și de promptitudinea livării. În perioada aceasta am găsit multe promoții la diferite categorii de produse ce mă interesau. Acum aș putea să vă dezvălui și un secret: tricicleta lui Alex a fost la promoție și astfel am putut să-i mai cumpăr și dulciuri dar și hainuțe pentru sezonul ce urmează.
fisher-price-tricicleta-3-in-1-classic-rosu-59438Nu vă speriați dacă ziua copilului dumneavoastră este aproape sau trebuie ca bebe să apară în viața voastră. Un alt beneficiu pe care vi-l oferă cumpărăturile de pe site este plata în rate fără dobândă a tot ceea ce vă doriți. Nici că se poate mai bine de atât. Chiar dacă aveți nevoie de mai multe lucruri de cumpărat într-un timp scurt puteți să apelați la această variantă. Eu am luat-o în considerare când sărbătorile de iarnă bateau la ușa mea și mereu mă gândeam ce o să fac când cei 7 finuți și neopoți or să mă viziteze să vadă dacă Moșul le-a adus cadoul dorit de ei. Atunci când auzi râsul lor în casă și le vezi fericirea în ochi și pe chip toate acestea sunt neprețuite. Aș face orice pentru bucuria lor și cred că fiecare dintre noi se găsește în aceași situație când vă gândiți la copii din viața voastră.
Cred că Alex v-a fi încântat și fericit de cadoul pe care îl v-a primii..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments