Advertising

Transportarea mobilei nu a fost nicicand mai simpla!

transport_bucurestiTransportarea mobilei nu a fost nicicand mai simpla!Atunci cand ne cumparam mobila noua ne gandim in primul rand la culoare, material si bineinteles la pretul pe care trebuie sa il platim pentru ea. Dar intr-un final ajungem sa ne gandim si la modul in care transportam mobila acasa. Acest lucru se poate dovedi a fi o problema majora, pentru ca politica multor magazine de mobila e ca nu acorda transport gratuit la casa clientului decat daca depaseste o anumita suma. De problema aceasta m-am lovit si eu si atunci a trebuit sa ma gandesc la o alta solutie simpla, eficienta si rapida de a transporta mobila in conditii sigure la noi acasa. Asa ca am apelat la cei de la http://www.abctrans.ro/, care mi-au adus mobila acasa in cele mai bune conditii.
Cu ABCTrans, transportul mobilierului nu a fost nicicand mai usoara. ABCTrans este o firma care ofera transport de mobila atat in Bucuresti, cat si in restul oraselor din tara. Mobilierul ajunge la tine in cel mai scurt timp si fara intarzieri.
ABCTrans are cele mai avansate statii de emisie – receptie, GPS-uri de ultima generatie si personal calificat care sa se asigure ca transportul ajunge in cele mai bune conditii la dumneavoastra acasa. Preturile companiei sun accesibile, ba mai mult decat atat sunt negociabile. Atunci cand discutii cu ei de transport le spui ce ai si cat ai de transportat, iar pretul se stabileste in functie de distanta.
Va faceti griji ca trebuie sa descarcati de unul singur mobilierul? Va spun ca nu aveti de ce sa va ganditi la acest lucru, caci daca solicitati si personal care sa va ajute la descarcare, nimeni nu va va spune nu!
ABCTrans este una din putinele companii din Romania care pune pret pe relatia dintre ea si client. Acesta lucru mi-a fost demonstrat chiar de personalul companiei care a ales cel mai scurt drum spre locuinta mea.
Va recomand cu caldura sa apelati la serviciile companiei ABCTrans..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments