Advertising

Tratament tiroida

ormus_cuibus_blog_transilvaniaMama mea suferă cu glanda tiroidă și știu ce însamnă acest fapt. Cunosc toate simptomele. De când medicul i-a dat diagnosticul de hipotiroidie am pus mâna pe cărți și am început să ma documentez despre tot ce necesită această boală ca să dispară sau ca disconfortul creat de ea să fie minim. Ce legume trebuie să consume, ce stil de viață trebuie să adopte, ce legume, fructe trebuiesc evitate în alimentația de zi cu zi și așa mai departe.
Glanda tiroidă este responsabilă de energia și metabolismul corpului. Vă puteți gândi la tiroidă ca la un mecanism fundamental într-o mașină complexă, așa cum fiecare celulă din corpul tău are receptori hormonali tiroidieni. Hipotiroidismul, sau funcția tiroidiană scăzută, este o epidemie tăcută, în conformitate cu părerile a mai mulți doctori. Oamenii pot suferi de ani de zile, cu simptome care sistemul nostru convențional medical frecvent nu știu cum să o trateze pentru că plângerile par dispersate sau vagi și de multe ori nu există nici o pastila pentru cei care suferă de această boală.
Simptomele pe care le-am observat la mama mea au fost următoarele: oboseală, sistem imunitar scăzut, lipsă de energie, amețeală etc. Toate aceste simpotome necesitau un consum ridicat de cafeină și zahăr ceea ce nu era foarte sănătos. Observând toate acestea am început să dau niște telefoane și să mă interesez la prieteni și cunoștințe despre tratament tiroidă pentru mama mea. Unul dintre prieteni mi-a recomandat cu inima deschisă tratament tiroida Ormus. Mama a fost foarte deschisă și încântată în a încerca un nou tratament și am observat câteva beneficii ale acestui tratament. Aurul monoatomic ce este conținut în aceste produse acționează pentru calmarea stărilor nervoase prin secreția de hormoni antistress și a aduce senzația de relaxare și bine. Un alt beneficiu adus de un alt ingredient al tratamentului cupru coloidal si cupru monoatomic ce ajută la resterea capacitații de concentrare, eliminarea depresiilor și iritabilității, mărirea poftei de viață, reglarea somnului, eliminarea oboselii etc.
De când ne-a fost recomandat această alternativă totul s-a schimbat în viața noastră de familie. Totul e diferit atunci când mama se simte bine și e fericită..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments