“U” CLUJ – CFR la rece

Ieri am asistat iar la un circ marca cfr de la distanță din păcate. Cum acest meci era ca și pierdut de ei deoarece U CLUJ are o echipă mult mai bună așa cum primele 25 de minute au demonstrat-o, trebuiau să facă ceva să câștige cele 3 puncte. Cum o brichetă nu era de ajuns având în vedere distața dintre tribună și teren era nevoie de alt truc pentru a face scandal.
Arbitrii, prietenii nedespărțiți ai frânarilor și-au intrat în rol. Tudor dictează un penalty inventat. Faza a fost așa: Mureșan luftează și cade teatral, mingea sare în mâna lui Cristea si BOMBĂ penalty inventat. Nervi, tensiune..iar vor să câștige 3 puncte cu arbitrii. Cadu marchează, dar nu merge la shaormiștii lui plătiți de chel să apalude, merge la Peluza Șepcilor Roșii unde înjură la greu. Bornescu nervos nu acceptă această umilință și își face dreptate singur. Îl împinge pe kakadu, acesta cade, iar apoi vrea să-i dea tricoul jos poate apoi să-l dea suporterilor dă-l ardă…apoi o busculadă toți pe toți. Tudor pare că vrea să calmeze lucrurile și le dă la ambii cartonașul roșu.
Bornescu îl provoacă la duel pe Cadu la vestiare, dar mimoza se pișă pe el. Bornescu pleacă la vestiare, apoi Cadu protejat începe să înjure și să scuipe pe toți în jur..alși U-iști cu sângele curat reacționează și vor să-l maseze pe Cadu că toți știu că îi face plăcere.
Tudor cică vrea întreruperea meciului..arbitrii de tușă înțeleg că pentru doar 10 minute, dar el nu mai vrea să continue meciul, deși nu are nici un motiv să-l oprească..peste tot în lume au fost mici îmbrânceli între jucători, peste tot jocul a continuat, la noi de ce nu poate să fie la fel?
Păi pentru că valiza mare a ajuns la Tudor și astfel chiar dacă va fi exclus din arbitraj, ceea ce mă îndoiesc că se va întâmpla având în vedere ce personaje conduc fotbalul de la noi, a meritat să distrugă un spectacol care a început frumos. Suporterii lui U au avut o coregrafie specială și au cântat superb ca de obicei.
Ce vor decide comisiile nu mă interesează foarte mult, ce mă bucură este Peluza plină care cântă indiferent de rezultat. Spiritul “U”nic merge mai departe! Niște fotografii frumoase de la meci găsiți pe: Silviu Cristea Photography

HAIDE “U”!

(Visited 14 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Cristea Svu

Mersi de link, Cuibus!