U CLUJ moare si Primaria Cluj-Napoca se ocupa de regulamentul cimitirelor

Captură din documentul de pe site-ul primăriei mun. Cluj-Napoca

Țara arde și baba se joacă cu regulile cimitirelor..

Știu că boc și oamenii din deal ar vrea ca toți U-iștii să ajungă cât mai repede în acel loc cu verdeață și liniștit, dar trebuie să-l dezamăgesc și să-l anunț pe piticul boc-poc că nu mor caii când vor câinii !

Cum să te ocupi de astfel de regulamente când U CLUJ este la răscruce? De acord că sunt necesare, dar nu acum când singurul simbol al Clujului poate să dispară cât de curând? Ursus, Feleacul, Napolact ș.a. au dispărut iar acum unicul brand în perfuzii e pe cale să moară, sper că U-iștii să reacționeze cu cap după ultimele manipulări politice din spatele lui boc-walteratu-mopu și ciclopul limo.

Să vedem puțin ce prevede acest regulament scanat, care era urgența nr. 1 a Clujului, propus spre dezbaterea publică timp de 30 de zile pe site-ul primariei mun. Cluj-Napoca.

Bun trecând pe lângă setarea de toată jena odată cu diacritice, odată fără și cu pătrățele în locul lor, oare chiar așa greu e să exporte cineva un .pdf decent așa cum ar trebui să facă o primărie normală din anul 2012?

Să vedem și alte idioțenii marca boc-poc..Cică dacă se consumă alcool poți să fi amendat cu 400-800 lei, păi de mii de ani la români se bea un păhărel în memoria celui plecat dintre noi, dacii făceau chef când cineva pleca dintre noi și veniți voi politruci ignoranți să schimbați tradiția? Groparii mai trag și ei o țuică ca la -20 de grade nu cred ca vreun pdl-ist sau alt politruc din consiliul local ar face acest job! Dacă toți groparii își dau demisia că mai trag un rachiu cine mai sapă gropile domnilor consilieri?

Bun că nu se mai bea un păhărel e una, dar că nu mai poți intra îmbrăcat sumar în cimitir e și mai absurd, de ce nu puneți o regulă și mai absurdă să intrăm toți cu burca. Păi domnilor consilieri vara la 40 grade cum să meargă lumea? Ce are dacă merge în pantaloni scurți și un tricou? Este vorba de ceva nudism/pornografie pentru morți? Sau ce e cu regula asta absurdă?

Alt chestii interesante pentru care puteți fi amendat ar fi adoptarea unor atitudini dăunătoare ceremoniilor funerare..care sunt acestea și cine stabilește acest lucru tot milițienii de la poartă? Nici cel mai crunt regim totalitar nu ar adopta astfel de măsuri absurde, dar politrucii actuali își permit să facă orice că națiunea doarme…

RIP Conștiința românului!

Somul națiunii naște monștri!

(Visited 44 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
andreea

“MOR” de ras si de plans, cam asa

Alin

Reguli mai timpite ca astea nu am vazut niciunde.