0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alin

De ce minti Lucian? In alt articol ii jigneai pe cei care locuiesc in zonele Moldovei si Munteniei, desconsiderindu-i. Poate daca n-ai fi umblat atita pe-afara ai fi stiut ca in toata Romania sunt oameni buni si de omenie.

Alin UCj

si atunci ce ai cu ceilalti romani care nu stau in zona Transilvaniei? zici ca nu ai nici o treaba cu ungurii dar vad ca le cinti in struna intr-una, sau doar ai pus si tu botul, prin naivitatea ta, la propaganda separatista maghiara?

Alin UCj

Pentru mine normalul este adevarul, realitatea, obiectivul. Tu pe linga faptul ca esti cam naiv, mai ai si niste idei total preconcepute preluate in ultimii doi-trei ani de la unguri.

Alin UCj

Tu nu esti normal, ai niste idei…sa mor eu. Dar ca sa-ti raspund la intrebare cred ca pina la urma vor pleca la Budapesta, ca aia din Debretin nu-i primesc.

bogdan

Cand isi incurajeaza echipa sunt superbi. Cand isi injura adversarul sunt niste derbedei. Iar cand isi indeamna jucatorii sa rupa picioarele adversarilor nu sunt cu nimic mai prejos nemernicului din galeria Petrolui (a nu se intelege ca sunt fan steoaia)!