Sport,  Universitatea Cluj

“U” CLUJ si Rapid dispar din Liga I

respect_ionel_ganea_universitatea_cluj_unica_iubire_echipa_clujului_cuibus_blogDouă dintre cele mai iubite simboluri din fotbalul românesc vor dispărea de pe prima scena a futebalului mizer din Românica. Din păcate sunt echipele mele preferate, cu U am crescut, Ion Moina sau Babeșul erau locurile de întâlnire cu prietenii, locuri unde am practicat diferite sporturi, totuși nu-mi imaginam vreodată că cineva își va bate joc în asemenea hal de acest simbol al Clujului. E trist că 2 politruci pinobocul și aprostu s-au pișat constant pe tot ce ține de Cluj-Napoca, centrul l-au distrus arată mai rău ca un cavou..nu mai găsești o umbra, un loc verde, au spălat bani cu nemiluita, au cumpărat fântâni arteziene second din Turcia și s-au spălat milioane de euro pe liniile de tramvai făcute ca acum 50 de ani și multe altele, iar autoritățile nu fac nimic pentru că toți sunt fericiți cu un cârnaț. Ce e mai trist e că cetățenii Clujului l-au pus iar la conducerea orașului pe pinobocul care a făcut peste 120 miliarde euro datorii țării, nefăcând nimic decât să trimită banii în conturile lui videanu, udrea, fratele lui bășinescu și alți politruci de 2 bani. Conștiința clujenilor a dispărut din păcate.

Simbolul Clujului Ursus a fost ras de pe terra, cu acceptul pinobocului, nimeni nu a cârâit în front că URSUS = CLUJ! nu poți tu ca firmă să distrugi un simbol cum vrei, oare dacă în Dublin se gândește unul să demoleze fabrica-muzeu de la Guinness populația tace docil? Mă îndoiesc.

La fel se întâmplă acum cu U CLUJ, clujenii tâmpiței l-au votat iar pe cel care i-a furat fără număr, iar acum acesta distruge și ultimul simbol al orașului pentru niște arginți. Păcat că populația este docilă, de fapt miorița și mămăliga au influențe mai mult decât nocive asupra demnității românilor.

rapid_bucuresti_cuibus_blog_transilvania

Rapidul îl respect pentru istoria zbuciumată pe care au avut-o, pentru suporterii fanatici foarte asemănători cu cei de la U CLUJ și nu în ultimul rând pentru spiritul care domină în jurul acestui simbol, din păcate mafia din LPF și FRF trag pe tușă ultimele 2 simboluri din fotbalul românesc.

Din sezonul viitor vom vedea damila măciuca, săgeata nu știu care, botoșeni și alte rahaturi de genul acesta. Așa crește fotbalul românesc? Nu mai avem echipă națională pentru că mafia din FRF și LPF au distrus toate centrele adevărate de fotbal, Craiova, Timișoara, Cluj, Sibiu, Constanța și altele au pus lăcatul sau se chinuie prin ligile noroiului. În acest mod nici peste 100 de ani reprezentativa României de futebal nu mai ajunge la vreun turneu final.

Orice ar fi U CLUJ va rămâne în sufletul meu și al altor U-iști, chiar dacă unii au vândut pe la spate simbolul ba lui walter, ba lui boc, ba lui uioreanu sau altor politruci care nu mai sunt interesați de simbolul Clujului decât înainte de alegeri.

Jos pălăria în fața lui Ionel Ganea care împreună cu jucătorii au reușit să salveze Universitatea Cluj de la retrogradare pe TEREN. Chiar dacă vor părăsi barca la finalul campionatului, ei vor rămâne în inimile Sepcilor Roșii. Multumim!

Sper ca într-o zi U CLUJ și RAPID să revină pe prima scenă a fotbalului românesc în vremuri mai curate!

U CLUJ ȘI RAPID nu dispar, doar se transformă o perioadă..cât rămâne de văzut..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Decebal Bogdan Savu

Luci, U mai are sanse de ramanere.

Dan Mihai Racovitan

politicienii Clujului au ajuns slugile ungurilor ! mai mare rusinea !