Sport,  Universitatea Cluj

U CLUJ – steoaia

u_cluj_steaua_fotbal_retur_liga_lui_mitica_cuibus_blog_romaniaLuni, 18 februarie 2013, se vor pune în vânzare biletele pentru meciul cu oile din data de 25 februarie de la ora 19:30 pe Dr. Mircea Luca –  CLUJ ARENA.
Tichetele de intrare pot fi achiziționate doar de la casele de bilete de la Cluj Arena, iar prețul acestora este cuprins între 15 lei (peluze), 35-40 lei (tribuna I si II) și 100-175 lei (zona VIP). Casele de bilete sunt deschise zilnic, în intervalul orar 10:00-19:00.

Elevii, studentii și pensionarii beneficiază de 50% reducere (în tribuna I și tribuna II) pe baza carnetului de elev/student și a cuponului de pensie.

preturi_bilete_u_cluj_steaua_bucuresti

În ziua meciului, biletele se vând până la ora 17:30!

Tot pe site-ul oficial al Universității Cluj putem afla că se vor pune în vânzare și abonamentele pentrumeciurile rămase din returul sezonului 2012-2013. Prețurile sunt cuprinse între 50 lei (peluze) și 1100 lei (loja VIP – etaj 2), iar în tabelul de mai jos puteți vedea prețurile exacte. Abonamentele vor putea fi achiziționate numai de la casele de bilete de la Cluj Arena! Orarul caseriei: zilnic între orele 10:00-19:00, excepție făcând zilele în care este programat un meci.

preturi_abonamente_u_cluj_cluj_arena_cuibus_blog_transilvania

Chiar dacă clubul este în insolvență și acest lucru reste specificat și pe site-ul oficial, suporterii trebuie să fie alături de simbol și în aceste momente mai puțin fericite din istoria Sepcilor Roșii!

site_oficial_universitatea_cluj_insolventa

Pentru mai multe detalii intrați pe pagina oficială a clubului UNIVERSITATEA CLUJ.

TEMPO “U”!

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments